Новини про зірок
Подобається

«Наче мішок на себе одягла»: Осадчу розкритикували за невдалий вибір наряду

09/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Наче мішок на себе одягла»: Осадчу розкритикували за невдалий вибір наряду

Популярна українська телеведуча завжди дивує шанувальників незвичайним вбранням, але на цей раз, вона піддалася критиці за свій вибір, передає Корупція.Стар 

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Осадча опублікувала кілька кадрів зі зйомок чергової передачі. Дівчина стоїть на підвіконні в одній з Київських висоток, а з вікна позаду неї відкривається гарний вид на столицю. Правда шанувальники звернули увагу не стільки на навколишнє оточення, скільки на одяг самої Катерини.

Популярне: "Я не люблю її і не сприймаю серйозно наші стосунки": Уся правда про стосунки Дантеса до одруження з Дорофеєвою

Дівчина позувала чорному комбінезоні зі вставками в горошок, саме ця річ і викликала претензії шанувальників. За словами фанатів, він дуже повнив Осадчу, при цьому роблячи візуально її ще вище.

"Ти в ньому занадто крупно виглядаєш", "Наче мішок на себе одягла", "Невдалий вибір", — написали в коментарях під знімком шанувальники.

Нагадаємо, що це не перший випадок, коли телеведучу критикують за невдалий вибір одягу. Так, буквально кілька місяців тому, вона потрапила в скандальну ситуацію, коли не помітила на своєму комбінезоні кольори, які дуже нагадували російський триколор.

 

#upinthesky #kyiv

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)