Новини про зірок
Подобається

«Чоловіка і дочку заховала від допитливих очей»: Всі закулісні секрети актриси і телеведучої Ірини Новак

09/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Чоловіка і дочку заховала від допитливих очей»: Всі закулісні секрети актриси і телеведучої Ірини Новак

Світ театру і кіно настільки багатогранний, що у його глибинах можна надовго заблукати. А деякі актори можуть видатися вам занадто схожими між собою, або артистами лише однієї ролі. Та є на українській сцені такі діячі мистецтва, що запам'ятаються вам на все життя.

Ця талановита і харизматична жінка відразу ж захоплює своєю грою, вона немов перевтілюється у свою героїню і живе її життям. Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про довгоногу красуню українського театру і кіно, Ірину Новак.

Кругла відмінниця і в школі, і в житті Ірина завжди знала чого прагне її серце. Закінчила з червоним дипломом Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого та одразу ж влаштувалася на роботу. Ірина ще під час навчання отримала пропозицію від каналу ТЕТ, де встигла попрацювати журналістом. В її обов'язки входила начитка в прямому ефірі західних сюжетів з перекладом на українську мову. Після, вела ще кілька передач на ТБ і на радіо, та театральна сцена залишалася для жінки тим місцем де вона по справжньому відпочивала.

Свій шлях у кіно Ірина розпочала доволі скромно, з епізодичної ролі у фільмі «Як гартувалася сталь». Та вже у 2003 році Ірина знялася в серіалі «Леді Мер», який і приніс Ірині Новак всенародне визнання. Після цього молода актриса отримала цілий ряд пропозицій для зйомок в популярних фільмах і серіалах: «Повернення Мухтара», «Я тебе люблю» та ін.

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

"Стикаючись з будь-яким матеріалом, хочеться створити не просто образ, але лінію людської душі і прожити долю. У кожній моїй героїні намагаюся побачити світло. Я намагаюся знайти больові точки, розкрити зворушливі риси характеру, і обов'язково передати те, чому героїня може надійти тим чи іншим чином. Хотіла б зіграти Жанну Д 'Арк, Леді Макбет, Наташу Ростову ".

Стосовно особистого життя зірки, Ірина не охоче розповідає про сім'ю. Проте, відомо, що актриса заміжня та у 2009 році в неї народилася довгоочікувана донечка Матильда. Зараз Ірина Новак продовжує зніматися у серіалах та кіно, але найбільше жінці подобається грати у театрі, бо там же ж сцену не перепишеш.