Новини про зірок
Подобається

«Я ж не така, якою мене показали»: Як склалася доля колишньої «пацанки», а тепер телеведучої Вікторії Зубрейчук

08/06/2018     Автор: Яна Романська
«Я ж не така, якою мене показали»: Як склалася доля колишньої «пацанки», а тепер телеведучої Вікторії Зубрейчук

Вікторія Зубрейчук – одна з нових помічниць-ведучих Надії Матвеєвої на шоу «Все буде добре». Однак, мало хто пам’ятає, що на телебаченні ця рудоволоса веселушка вперше з’явилась ще 9 років тому, в кардинально іншому шоу – «Від пацанки до панянки» на телеканалі 1+1. Про життя Віки тоді і зараз вам сьогодні і розповість редакція Корупція.Стар.

9 років тому ніхто з рідних Зубрейчук, та й сама дівчина, і подумати не міг, що згодом вона стане зіркою. Вікторія пиячила, безперестанку гуляла, хамовито поводилась і просто нехтувала всіма можливими правилами суспільного життя. А що ми бачимо зараз? Красива, вихована жінка, яку сміливо можна ставити в приклад.

Віка каже, що під час участі в «Пацанках» її образ трохи прикрасили, мовляв, все було не так погано:

«Я ж не така, якою мене висвітили на телебаченні. У мене були пристойні роботи — тим же менеджером після університету. Був недолік, але зараз я з ним борюся і тримаюся. Просто трохи змінився погляд на життя і на роботу.

Я поміняла погляд на алкоголь. Я захотіла бути більш жіночною. Коли у мене будуть гроші, я накуплю собі пальтечок з хутром».

Цей проект допоміг дівчині розібратися в собі і позбавитись від того, що реально заважало жити, але він не змінив головні риси характеру Віки. Вона така ж гомінка, завжди готова до пригод, бойова, весела, щира і в міру відверта. 

Після «Від паланки до панянки» дівчина спочатку стала радіоведучою – такого колоритного персонажа хотіли бачити у себе багато роботодавців. До речі, за фахом Зубрейчук – психолог, на шоу «Все буде добре» професійні знання часто стають їй у пригоді. 

Віка особистість дуже творча, і хоч вона старанно приховує плоди своєї роботи, однак зізнається, що деколи пише. Окрім того, в одному інтерв’ю, вона зізналась, що саме це допомагало їй відпочити колись у стінах Школи:

«Я вела щоденник. Я веду його завжди, коли потрапляю в якісь стресові ситуації. Я писала прозу і вірші, якщо мене щось вражало».

Зараз вільного часу у телеведучої досить мало, але коли він з’являється, вона любить передивлятися улюблені фільми: «Любов і голуби», «Смерть в ефірі»,  «Тіні забутих предків». Полюбляє вона і театр, який намагається відвідувати регулярно. Багато зусиль Зубрейчук докладає, щоб вивчити українську мову, адже виросла вона у російськомовному середовищі і зараз їй трохи важко. 

Для Віки важливо бути індивідуальністю, саме тому вона яскраво одягається та не змінює колір волосся.

Популярне: Фанатки Олега Винника напали на охорону під час концерту

Довгий час вона була самотньою, однак зараз поруч з нею справжній чоловік, який завжди підтримає, дасть пораду. Дмитро Харитонов стиліст, і, як каже сама Зубрейчук, їй дуже пощастило. 

Що ж, сподіваємось, ці стосунки зроблять Вікторію по-справжньому щасливою.