«Просто красотка»: Роза Аль-Намрі викликала фурор у новому образі

08/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Просто красотка»: Роза Аль-Намрі викликала фурор у новому образі

Популярна українська телеведуча і екс-учасниця шоу "Холостяк" Роза Аль-Намрі з'явилася на одній з вечірок у дивовижному образі, передає Корупція.Стар 

Відомий ресторатор і зірковий суддя "Мастершеф" Микола Тищенко влаштував вечірку на честь Дня журналіста, де об'єднав зірок шоу-бізнесу та представників ЗМІ.

6 червня, в День журналіста, зірки українського шоу-бізнесу та представники ЗМІ зібралися на вечірці #Mediasiesta. У цей вечір ведучий проекту «Ревізор з Тищенком» на Новому каналі зібрав в своєму ресторані представників медіа і світської хроніки, фотокореспондентів, журналістів, телевізійників, редакторів, ведучих, топ-блогерів і зірок шоу-бізнесу. Погуляли на славу!

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

Відвідала цей захід і знаменита "холостячка" Роза Аль-Намрі. Телеведуча вибрала для події блідо-зелений комбінезон, а доповнила свій образ сірими босоніжнаками на шпильці.


Шанувальники не стримували захвату від образу Аль-Намрі і подарували своїй улюблениці безліч приємних компліментів й відміток.

 

 

А вот и сам @nikolaytyshchenko ?

Публикация от Roza Al-Namri (@alnamriroza)