Новини про зірок
Подобається

Під палючим сонцем, з 10-ма вагітними жінками: Подробиці зйомок скандального кліпу Лободи

08/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
Під палючим сонцем, з 10-ма вагітними жінками: Подробиці зйомок скандального кліпу Лободи

Скандальний кліп Світлани Лободи, в якому вона активно трусить попою на 9-му місяці вагітності викликав неоднозначну реакцію у шанувальників, передає Корупція.Інфо.

Багато хто похвалив зірку за її сміливість, а деякі звинуватили її в бажанні нажитися навіть ціною здоров'я майбутньої дитини. Були й ті, хто не повірив у справжність відео, заявивши, що кліп знімався ще до того, як у Лободи настільки округлився животик. Режисери вирішили спростувати ці чутки і розповісти правду про те, як проходив знімальний процес.

Популярне: Екс-фіналістка "Холостяка" Галина розповіла чому відмовляється спілкуватися з Рожденом

За словами представників учасників знімального процесу, Світлана Лобода дійсно була на останніх місяцях вагітності, а в кліпі крім неї знялися ще 10 жінок, які носили свою майбутню дитину. Всі звинувачення в небезпеці здоров'я дітей режисери заперечують, заявляючи, що дівчатам були надані всі умови.

"У ролику знімалися ще десять майбутніх мам, всіх їх знайшли через соціальні мережі. Світлана виявила максимальну турботу про дівчат, після кожного дубля були заплановані перерви, і всю знімальну групу чекали частування з органічних продуктів. Процес проходив досить легко, актриси відчували себе відмінно", — розповів один з учасників знімального процесу.

Зараз же всі ці дівчата успішно народили, як і сама Світлана.