Новини про зірок
Подобається

«І тут я згадав…»: Дмитро Комаров відверто розповів про гучний конфуз

08/06/2018     Автор: Катерина Гук
«І тут я згадав…»: Дмитро Комаров відверто розповів про гучний конфуз

Відомий український телеведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розповів про кумедний випадок, який стався з ним в Кенії, передає Корупція.Стар 

«Якось в Кенії ми поїхали знімати бабусю Барака Обами. Їхали експромтом. Село, звідки родом батько колишнього президента США, знаходиться в 500 км від столиці Кенії Найробі. Приїхали ми на фазенду його бабусі, справжньоъ суперзірки, яка охоронялася військовими і поліцією», -повідомив Комаров.

Проте, знімальний процес виявився не аби якими випробуванням. За словами телеведучого, зйомку їм вести не дозволили, їх обшукали на металодетекторі і забрали всю техніку, залишивши лише пакет з салом. 

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

Та тут Діма згадав, що бабуся Обами мусульманка і швидко віддав пакет оператору. «Їй ні в якому разі не можна дарувати сало. Подарувавши свинину, ми могли дуже грубо порушити мусульманські традиції і образити її», — зазначає зірка.

«Ми просто сіли, поговорили з бабусею хвилин 15. Вона відмовилася зніматися, а просто розповіла про свого онука, про те, як вона його любить. А ми так і пішли з салом » — завершив Комаров.