Новини про зірок
Подобається

«Четвертій дитині чоловік зрадів ще більше»: Популярна українська телеведуча в черговий раз стане мамою

08/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Четвертій дитині чоловік зрадів ще більше»: Популярна українська телеведуча в черговий раз стане мамою

Відома українська телеведуча Валентина Хамайко приголомшила новиною про свою четверту вагітність, передає Корупція.Стар 

Сьогодні у ранковому ефірі «Сніданку з 1 + 1» багатодітна мама, телеведуча і кулінар Валентина Хамайко оголосила грандіозну новину й приголомшила всіх тим, що вона знову вагітна. 

Телеведуча зізналася, що збулася її давня мрія, адже дочки, син і чоловік Андрій вже кілька років просять Валю народити ще малюка. І , нарешті, це сталося!

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

Валентина також зазначила, що не планує йти в декрет і буде радувати нас в ефірі «Сніданку. Вихідний ».

«Четвертій дитині чоловік зрадів ще більше, мені здається, чим першій … а для мене це стало великою підтрімкою і розвіяло усі переживання! Кожна дитина для мене як вчитель. З ними я змінювалась й зростала як особистість, набиралася мудрості й терпіння. Наші діти — це наші вчителі! І ми щасливі появі нового життя у нашій родіні! Всі переживання остосовно того як все встигнути … відійшли самі собою, а натомість прийшла впевненість і внутрішній спокій! Як жінку мене тішіть реакція чоловіка й старших дітей: усмішка не покидає їхні обличчя, як тільки мова заходити про малечу » — розповіла щаслива мама Валентина Хамайко.