Зіркові скандали
Подобається

«З баби попиту немає, нагуляється і…»: Відомий музикант різко облив брудом свою дружину і друга

07/06/2018     Автор: Катерина Гук
«З баби попиту немає, нагуляється і…»: Відомий музикант різко облив брудом свою дружину і друга

Юрій Бардаш відомий як засновник і продюсер популярних українських музичних проектів — "Quest Pistols", "Quest Pistols Show", "Гриби", "Нерви". Один з таких проектів є його власна дружина Крістіна Бардаш, яка виступає під сценічним ім'ям Луна, передає Корупція.Стар 

Так нещодавно на сторінці Юрія зявивця досить емоційний допис, якщо коротко, то Бардаш написав, що його Луна зрадила його зі своїм саунд-продюсером Олександром Волощуком.

"З баби попиту немає, нагуляється, настрибається і повернеться в сім'ю — там її чекає чоловік і син, а про тебе, Саша Волощук, поговоримо ближче. Ми разом з тобою працювали над музикою в моїй компанії, не один трек зробили, і не один альбом, спілкувалися досить тепло і близько … І після всього цього ти починаєш за моєю спиною спати з моєю жінкою, моєю дружиною, матір'ю мого сина, і робиш це як миша, не сказавши мені ні слова. Те що я мудак і зраджував своїй дружині, це мої з нею проблеми, внутрішні, і тебе це ніяк не повинно було стосуватися" — заявив Юрій.

Далі Бардаш дуже поетично пише, мовляв, Волощук потрапив між двох вогнів багаття великої любові. Юрій гучно заявляє, що ніхто не має права руйнувати сім'ю і влазити в стосунки чоловіка і жінки.

"Всі навколо знатимуть, який ти боягуз і гнида, посмів собі те, що не повинен був. Але ти не зрозумів, що для неї ти всього лише хлопчик для биття, жертва. Як вона тебе може любити, коли так тебе підставила, наказала тобі мовчати, і стільки часу за моєю спиною ти перетворювався в падло".

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

У свою чергу Луна і Волощук залишили свої коментарі під постом Бардаша.

"У розлучення є, на жаль, і така сторона. Друзі, дякую за підтримку і розуміння … там просто занадто багато коко по всій видимості" — написала Христина.

Волощук виявився більш відвертим і трохи пролив світло на стосунки Юрія і Христини.

"Якщо бити свою дружину, плювати, опускати і спасти з усім підряд — це нормально, ти в цьому чемпіон. А щодо музики — спасибі, що навчив мене її складати і на інструментах грати. Ну і останнє — у тебе є репутація, яку-то ти собі нажив, і ти її зараз відчуваєш повною мірою".