Новини про зірок
Подобається

«Почала все з нуля…»: Вся правда про життя «до» і «після» переможниці «Від пацанки до панянки», Яни Ковальської

07/06/2018     Автор: Яна Романська
«Почала все з нуля…»: Вся правда про життя «до» і «після» переможниці «Від пацанки до панянки», Яни Ковальської

Минулого тижня закінчилося одне з найцікавіших українських реаліті-шоу – «Від пацанки до панянки». Цього сезону все у школі леді було зовсім по-іншому, адже нова директор – нові правила. Лише одне залишилось незмінним: учасниці шоу справжнісінькі пацанки, з безліччю шкідливих звичок, мінімумом знань та важкими долями. Переможницею цього сезону стала Яна Ковальська, тож сьогодні редакція Корупція.Стар хоче вам розповісти про те, скільки зусиль доклала дівчина і як їй вдалось пройти цей непростий шлях.

Яна – уроджениця міста Запоріжжя, там вона і проживає. Дівчина має спортивне минула – вона КМС з кікбоксингу, чемпіонка України, однак зі своєю успішною кар’єрою їй довелось покінчити, вона важко травмувалась. Після цього Ковальська почала випитати, а коли доходила до кондиції, так би мовити, то просто втрачала контроль над собою і трощила все на своєму шляху.

До проекту дівчина мала не одну роботу, зокрема працювала адміністратором у салоні краси.

Яна розведена, має маленьку донечку, якої уникає, а виховання дитини перекладає на плечі своїх батьків. Кожна зустріч мами з дитиною закінчувалась сльозами маленької і агресивною поведінкою Ковальської. Жити так далі було нестерпно, тож Яна відправилась до школи Леді.

За три місяці перебування у стінах закладу, Ковальська кардинально змінилась: ще на перших тижнях кинула палити, стала морально сильнішою, жіночною та впевненою в собі. Сама вона про своє життя у школі леді і наслідки цього, говорить так:

«У Школу панянок прийшла сильною фізично, але слабкою морально. Тому не дивно, що найважчими для мене виявилися випробування на кладовищі та у лісі, коли фарбою на білому полотні ми малювали те, що нас хвилює. Найлегшою була армія. Бігати в шоломі з автоматом, який б’є по нозі, однозначно моє.

Зараз я розкрилася, прийняла себе та своє тіло, навчилася цінувати та бачити радість у тому, чого не помічала. Особливо переосмислила своє життя після поїздки до Індії».

На проекті Ковальська знайшла собі справжніх друзів, дівчина потоваришувала з Каріною Кравченко та Даріаною, зараз вони далі спілкуються.

Спілкується Яна і з одним викладачем:

«Зараз я спілкуюся лише з паном Бурлуцьким. 

Ми переписувалися після кожного виходу «Від пацанки до панянки» в ефірі Нового каналу. Я навіть просила вибачення за коментарі на його адресу. На щастя, пан Бурлуцький пробачив і сказав, що все гаразд.»

Вона дуже вдячна всім викладачам за підтримку і допомогу. Каже, що були моменти, коли хотілось все покинути і поїхати додому, але саме в ті моменти її надихали слова педагогів.

Окрім путівки у нове життя, Яна ще отримала сертифікат на 100 тисяч гривень. В одному інтерв’ю, Ковальська розповіла як планує витратити ці гроші:

«Планую витратити гроші на своє навчання. Я давно мрію про салон краси. Але перед тим як його відкрити, добре було б і самій чогось навчитися.»

Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

Про те, як зараз живе дівчина, можна дізнатись на її особистій сторінці в Інстаграм. Зокрема, вона часто публікує світлини з донечкою та коханим чоловіком, який до проекту хотів розійтись з Ковальською.