Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 7 червня 2018

07/06/2018     Автор: Катерина Гук
Гороскоп на 7 червня 2018

ОВЕН


 
Період ваших болісних випробувань нарешті добіг кінця. Тепер настав час для духовного преображення і відновлення сил. З'явиться потреба поговорити і поділиться переживаннями з близькою людиною. Бажано приділити час духовній стороні вашої особистості.

ТЕЛЕЦЬ

Сьогодні для вас буде не легкий день. Можливі розбіжності на роботі. Швидше за все, вас, в черговий раз, просто не розуміють. Бажано присвятити час своїм близьким і коханим. Вони допоможуть вам відновити свої сили.

 БЛИЗНЮКИ

Сьогодні ваш день буде дуже завантаженим. Енергії у вас хоч відбавляй. Важ потенціал знаходиться на висоті. Сьогодні вам належить вирішувати важливі справи, тому будьте уважні. Можливо, буде ймовірність сварки з друзями. Постарайтеся не надто на них тиснути. Увечері проведіть час з другою половиною.

 РАК

День може бути трохи сумним. Однак не налаштовуйте себе даремно. Адже, як то кажуть, ще не вечір. Постарайтеся взяти себе в руки і не занепадати духом, так як увечері улюблений готує вам приємний сюрприз.

 ЛЕВ

Постарайтеся нарешті відпустити свою колишню любов. Ви ризикуєте ще довго залишитися в своїх сумних переживання. Цей день обіцяє вам духовне просвітлення. Проведіть його за читанням літератури або спілкуванням з приємною людиною.

 ДІВА

Сьогодні зірки пророкують вам вдалий і хороший день. Ви будете сповнені енергією. День обіцяє бути насиченим цікавими подіями в особистому та суспільному житті. Ваш життєвий потенціал буде перебувати сьогодні на висоті. Але будьте обережні, кому як не вам знати, що нічого просто так не відбувається. Зустріч з близькою людиною запам'ятається вам надовго.

 ТЕРЕЗИ

Несприятливий день. Вірогідні депресія або нервові зриви. Можливо, що ви втратите смак колишнього вигляду діяльності і будете відчувати розчарування буквально у всьому. Постарайтеся залучити до своїх планів нових людей.

 СКОРПІОН

День пов'язаний зі змінами, захистом принципів, вибором мети. В цей день вам варто побути на самоті . На самоті у вас буде можливість обміркувати, цілі і тактику поведінки. Можливо утруднення контактів з партнерами і начальством. Вам буде здаватися, що вони втручаються у ваше особисте життя і позбавляють вас свободи дій. Але не впадайте у відчай, друга половина дня принесе вам приємні переживання.

 СТРІЛЕЦЬ

З обережністю поставтеся до знайомих і друзів. Не виключена неприємна ситуація, навіть можливий конфлікт, яка може мати непередбачувані наслідки. Від вашої витримки і розважливості будуть залежати гармонійні відносини з партнером. Не піддавайтеся на провокації.

КОЗЕРІГ

Сьогодні сприятливий день для всіх починань. Ви будете сповнені енергії, і гарний настрій буде з вами цілий день. Однак, вам потрібно брати на себе рівно стільки, скільки зможете винести. Не варто себе переоцінювати, інакше ризикуєте потрапити в дурне становище.


 
 ВОДОЛІЙ

День сприятливий для збагачення себе духовно. Сьогодні ви зможете поліпшити своє матеріальне становище. Кращою покупкою стане ювелірні прикраси. Присвятіть цей день читання улюбленої літератури або відвідайте храм.

РИБИ

Сьогодні сприятливий день для нових починань, можливо, принесе величезну користь відправитися в подорож. Приємним буде отримати підтримку від близького друга. Вечір присвятіть своїй другій половині.