Новини про зірок
Подобається

«Боже, що коїться?»: Ольга Сумська молить госпіталізовану після скандалу телеведучу не здаватися

07/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Боже, що коїться?»: Ольга Сумська молить госпіталізовану після скандалу телеведучу не здаватися

Відома українська актриса Ольга Сумська підтримала свою подругу Сніжану Єгорову в складній ситуації, передає Корупція.Стар 

Нагадаємо, що сьогодні телеведуча Сніжана Єгорова потрапила в лікарню, про що повідомила власноруч на своїй сторінці у Фейсбук. Телеведуча записала відеозвернення до своїх шанувальників і друзів та розповіла, що перебуває на лікарняному ліжку.

“Я хочу трохи відпочити, подумати про себе, своє майбутнє, про майбутнє моїх дітей. Тому що, як ви знаєте, останні п’ять років я сама повністю їх виховую і все це відбувається під нескінченної хвилею звинувачень, принижень з боку багатьох людей, які не хочуть розбиратися в цій ситуації“, – сказала Єгорова ледь стримуючи сльози.

 Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

У комментарях до посту Єгорову підтримала відома зірка Ольга Сумська. Акторка підтримала подругу і написала, що в такій ситуації вчинила б так же.

Єгорова була сильно вражена словами підтримки своїх шанувальників і друзів.

“Хочу вибачитися за те, що не змогла бути цинічною, прагматичною і не змогла утриматися від емоційного вчинку. За те, що я намагаюсь лишитися порядною людиною і за те, що не змогла бути неемоційною у цій ситуації”, – поділилася зірка.