Новини про зірок
Подобається

«Ура, чекаємо весілля»: Відома українська співачка стане дружиною Зеленського

06/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ура, чекаємо весілля»: Відома українська співачка стане дружиною Зеленського

Солістка популярного гурту "Время и Стекло" спробує себе в ролі дружини відомого коміка Володимира Зеленського в новій комедії "Кварталу 95", передає Корупція.Стар 

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Володимир розповів про початок зйомок. На перших фотографіях зі знімального майданчика на тлі весільної арки виявилися Надя Дорофєєва в красивому весільному вбранні і сам Зеленський в строгому смокінгу. "Засвітився" на знімку і свідок нареченого — його зіграв Євген Кошовий.

Популярне: Відома українська співачка вже декілька днів перебуває у комі

Сама ж Дорофєєва теж поділилася з шанувальниками цією новиною. Надя зізналася, що в кіно це її дебютна роль.

"Але поки вам, на жаль, не можу розповісти, хто буде моїм колегою по знімальному майданчику", — говорить Дорофєєва, а в цей момент до неї підходить Зеленський. "Скоро, у всіх кінотеатрах країни", — додала вона.

Шанувальники сприйняли новину неоднозначно, деякі зраділи незвичайної ідеї, а ось інші заявили, що Дорофеєвої останнім часом ставати занадто багато.

"Ура, будемо чекати весілля", "Це повинно бути цікаво, сподіваємося вже скоро побачимо", "А мені здається, що занадто багато Дорофеєвої, набридло вже", "Досить цю співачку всюди пхати".