Новини про зірок
Подобається

«Це просто приголомшлива жінка»: MONATIK відверто розповів про свою дружину

06/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Це просто приголомшлива жінка»: MONATIK відверто розповів про свою дружину

Молодий український співак Дмитро Монатік вирішив розповісти шанувальникам про свою дружину, передає Корупція.Стар 

Виконавець ретельно приховує своє особисте життя, саме тому визнання Дмитра дуже сильно здивувало його одкровення. Чоловік розповів, що Ірина стала для нього героїнею. Пара познайомилася ще до того, як артист став популярний в Україні.

Популярне: Відома українська співачка вже декілька днів перебуває у комі

"Це просто приголомшлива жінка і мені казково пощастило. Вона втілення всього, що має бути в жінці для мене. Вона пройшла зі мною всі: вогонь і мідні труби, все, що було. Ми починали з знімною квартири, в якій зі свого у нас був тільки матрац ", — зізнався співак.

Співак зізнається, саме Ірина стала його музою і часто допомагала йому продовжувати боротися, коли його кар'єра опинялася на межі провалу.

"Ми стартували разом, кожен крок, і я не можу не цінувати цей момент, тому що вона була зі мною, коли у мене були абсолютно опущені руки. Вона говорила:" Ні, у тебе все вийде, ти зможеш ".

Зараз же пара виховує двох синів: старший народився в 2015, а молодшого Ірина подарувала Монатіку тільки в минулому році.

"Коли вона подарувала мені двох синів, вона просто героїня. Я був на двох пологах, я бачив, що переживає жінка. Вона для мене героїня і я захоплююся нею", — підкреслив він.