Новини про зірок
Подобається

«Ледь не втратив свідомість, коли почув своє ім’я»: Назвали переможця «Битви екстрасенсів-18»

05/06/2018     Автор: Яна Романська
«Ледь не втратив свідомість, коли почув своє ім’я»: Назвали переможця «Битви екстрасенсів-18»

3 червня в ефірі телеканалу СТБ показали фінальний епізод шоу "Битва екстрасенсів-18", в якому назвали ім'я перемоця, передає Корупція.Стар

До фіналу потрапило троє людей з надзвичайними здібностями:таролог Текле, чаклун Євген Медовщіков і жрець графічної магії Каїн Крамер.

Найкращим та найсильнішим магом країни за підсумками голосування глядачів став 25-річний Каїн Крамер із міста Славутич.

Свою перемогу жрець графічної магії прокоментував так:

"Я щасливий і збентежений. Під час оголошення я відчув шок — ледь не втратив свідомість, коли почув своє ім'я. Мені дуже приємно, що мене підтримали телеглядачі. Чесно зізнаюся, я не до кінця вірив у себе і в те, що мене зрозуміють і візьмуть. Дякую всім і окремо кожному за підтримку! Хочу, щоб всі люди пізнали справжнє щастя, як і я"

На церемонії нагородження були присутні родичі та друзі фіналістів, учасники попередніх сезонів "Битви", а також колеги ведучого шоу Павла Костіцина — Олена Мельник, Ольга Сумська та Марина Боржемская-Узєлкова. 

Популярне: Лобода вперше після пологів вийшла в світ. Тільки погляньте на цю матусю!

"Кожен сезон "Битви екстрасенсів" піднімає планку все вище і вище. Нинішньому переможцю Каїну Крамеру вдалося здивувати своїм незвичайним методом роботи. Я вболівала саме за нього в фіналі. Графічна магія — це щось нове і цікаве. Нічого подібного я раніше не бачила. З нетерпінням чекаю 19 сезон проекту! Хочеться швидше дізнатися, якими учасниками вразить він", — підсумувала Марина Боржемская-Узєлкова.