Новини про зірок
Подобається

«Я вдячний…»: Стало відомо чому Карпачов покидає СТБ

04/06/2018     Автор: Яна Романська
«Я вдячний…»: Стало відомо чому Карпачов покидає СТБ

Відомий телеведучий та психолог Дмитро Карпачов покидає телеканал СТБ, передає Корупція.Стар

Дмитро почав працювати на телеканалі ще у 2011 році, спочатку у якості експерта одного з шоу, а потім — ведучим. Глядачі його знають завдяки таким телепрограмам, як: “Один за всіх”, “Правила життя”, “Кохана, ми yбuвaємо дітей”, “Детектор брeхні”, “Врятуйте нашу сім’ю”, пост-шоу “Дочки-матері”, “Вaгiтна у 16”.

Новину про його звільнення повідомили в прес-службі СТБ.

Дмитро Карпачов вирішив піти, оскільки хоче більше часу проводити зі своєю сім'єю, а через постійні зйомки це йому ніяк не вдавалося.

“Я гордий тим, що 6 років був частиною такого важливого для всієї країни проекту і допомагав в студії” Один за всіх “домагатися справедливості. Я багато віддав цій програмі, і тепер хочу весь свій час присвятити родині й власній справі. Я вдячний команді проекту і знаю, що вона вже працює над тим, щоб в новому сезоні ви побачили не менш важливі і резонансні історії. І я впевнений, що ви приймете нового ведучого так само тепло, як колись прийняли мене “, – сказав він.

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук

Нагадаємо, у 2017 році психолог став одним із експертів на пост-шоу проекту "Холостяк" — "Як вийти заміж".