«Ікона стилю, а тепер ще й…»: Меланія Трамп вражає своїми здобутками

04/06/2018     Автор: Яна Романська
«Ікона стилю, а тепер ще й…»: Меланія Трамп вражає своїми здобутками

Дружина нинішнього президента США, Меланія Трамп вже давно визнана іконою стилю, а днями її ще визнали найпопулярнішою людиною в адміністрації президента, передає Корупція.Стар

Меланія стала активно проявляти себе лише протягом останніх декількох місяців, почала займатись громадською діяльністю, тому і рейтинги її почали стрімко рости вгору.

Минулого місяця Меланія презентувала свою програму ініціатив у сфері захисту дітей і тим самим вишла з тіні свого чоловіка.Окрім цього, перша леді також підготувала офіційний обід у Білому домі до приїзду президента Франції, показавши себе господинею президентської адміністрації.

Популярне: Фанатки Олега Винника напали на охорону під час концерту

"Місіс Трамп — найпопулярніший член адміністрації Трампа, як зазвичай і буває з першими леді", – констатує доктор Лорен А. Райт, лектор Прінстонського університету, експерт у сфері американської політики і політичних комунікацій, автор книги про дружин президентів і їх ролі в комунікаціях білого дому Від імені президента: дружини президентів і сучасна стратегія комунікацій білого дому.