Новини про зірок
Подобається

«Бігали за ним по парку, коли він гуляв з дитиною …»: Джамала розповіла, що на її сім’ю влаштували полювання

04/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Бігали за ним по парку, коли він гуляв з дитиною …»: Джамала розповіла, що на її сім’ю влаштували полювання

Популярна українська виконавиця Джамала зізналася, що російські ЗМІ потроїли справжню травлю і відкрили полювання на її сім'ю, передає Корупція.Стар 

За словами артистки, її рідних досі приследуют журналісти намагаючись виловити якийсь компромат і звинуватити в націоналізмі і "бандерівство". Співачка розповіла, що недавно представники одного з інформаційних видань Росії приїхали до її батьків під виглядом мандрівників і попросилися залишитися на ніч.

Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

"Вони впустили до себе в будинок гостей, не знаючи, що це журналісти. Вони просто попросилися зняти кімнату як пара, сказали, що подорожують по Криму. А самі записували на диктофон те, що говорили мої батьки, а потім видали дуже неприємний матеріал" , — говорить Джамала.

Нагадаємо, що рідні кримськотатарської співачки залишаються жити в Криму. Дівчина зізнається, дуже хоче забрати їх в Україну, але вони категорично відмовляються, сподіваючись, що Крим скоро звільнять від окупації.

"Вони так довго і так важко поверталися до Криму, що мені навіть соромно їм говорити про переїзд. Я добре їх розумію. Це немов відірвати від себе щось конче потрібне, дуже важливе".

Джамала додала, що журналісти переслідують не тільки батьків, але і більш далеких родичів.

"Знайшли мого двоюрідного брата в Москві. Бігали за ним по парку, коли він гуляв з дитиною. Хотіли, щоб він підтвердив, що він такий же" бандерівець ", як і я. І у нього почалися після цього проблеми з роботою", — додала вона.