Новини про зірок
Подобається

«Нових пісень чекати вже не варто…»: Даша Астаф’єва здивувала шанувальників новиною про свою нову роботу

03/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Нових пісень чекати вже не варто…»: Даша Астаф’єва здивувала шанувальників новиною про свою нову роботу

Популярна українська співачка вирішила стати ведучою прогнозу погоди, передає Корупція.Стар 

Про це Даша розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Останнім часом дівчина знаходиться в пошуках себе і за кілька днів встигла змінити не тільки різні наряди, але і повністю перетворити свій образ. Спочатку Астаф'єва стала блондинкою, потім знову повернула собі образ брюнетки. А зараз заявила, що знайшла собі роботу.

Популярне: Введення абонентської плати на опалення і воду: В Україні вступає в силу новий комунальний закон

Виявилося, що дівчина тепер буде ведучою прогнозу погоди на відомому українському радіо "Максимум". Він буде виходити щодня щогодини, причому українською мовою і в дуже своєрідному стилі. Крім цього, Даша буде з'являтися і в ранкових ефірах шоу "Вдалий ранок". Сама виконавиця розповідає, що давно мріяла спробувати себе в цій ролі.

"Я давно хотіла зробити щось гарне і іронічне в ролі ведучої, і мені здається, що жартувати на тему сексу, тим більше, на українській мові, чудово і красиво. До того ж, я сама цікавлюсь прогнозом погоди, а іноді перевіряю його по кілька разів на день "

Шанувальники ж на таку новину відреагували неоднозначно, хтось порадів: "Тепер буде нарешті, що слухати в машині", а інші заявили, що дівчина займається всім чим можна заради популярності, але тільки не своєю творчістю: "Нових пісень чекати вже не варто, вона скоріше буде блоги записувати ".

Нагадаємо, що Даша в 2008 році намагалася стати ведучою на телебаченні, але тоді в Нацраді заявили, що для прогнозу погоди дівчина занадто відверто демонструє себе і її звільнили.