Новини про зірок
Подобається

«Був білою вороною, всі підсміювалися…»: Популярний український музикант відверто розповів про своє дитинство

03/06/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Був білою вороною, всі підсміювалися…»: Популярний український музикант відверто розповів про своє дитинство

Популярний український виконавець Дмитро Шуров вирішив поділитися з шанувальниками історією свого дитинства, передає Корупція.Стар 

Соліст групи Pianoбой розповів, що в школі його багато недолюблювали через його незвичайну зовнішнісність. Хлопцеві часто просто не знаходилося місця і над ним постійно підсміювалися.

Популярне: "Це було жахливо": Переможниця "Холостяка 8" Іванна відверто розповіла про те, що залишилося за кадром

"Коли ми переїхали в інший район в Вінниці, я пішов в іншу школу. Вона була переповнена, тому в класі не залишилося вільних місць і мене посадили за підвіконня. Я сидів за підвіконням і вже в принципі був білою вороною, всі сміялися. Я застудився , пропустив два тижні, повернувся, а на моєму місці за підвіконням вже сидить інший дитина і для мене місця взагалі немає. мене посадили за вчительський стіл. я сидів, а вчителька стояла наді мною весь час і я писав тремтячими руками, все реготали ", — розповів артист.

Дмитро зізнавався, що авторитету не додавало і те, що він займався бальними танцями і ходив в музичну школу. Але йому пощастило, він зміг знайти собі друзів в іншій школі.

"Це було не круто в цій школі абсолютно, був упевнений культ сили фізичної. Я витримав одну чверть і сказав" па-па "всієї цієї системи, перейшов в іншу школу і там у мене була зовсім інша ситуація" З

Зараз же соліст хоче виправити цю ситуацію і не допустити, щоб і у його 14-ти літнього сина були такі проблеми, тому він записав нову пісню під назвою "Все, що тебе не вбиває".