Зірка тижня
Подобається

«Не досягла таких успіхів, як він»: Уся правда про стосунки «Зважених» Дмитра та Іванки після проекту і як вони живуть зараз

02/06/2018     Автор: Катерина Гук
«Не досягла таких успіхів, як він»: Уся правда про стосунки «Зважених» Дмитра та Іванки після проекту і як вони живуть зараз

Шоу "Зважені і щасливі" сміливо можна назвати програмою, що поєднує серця. Вже не одноразово редакція Корупція.Стар розповідала про романтичні стосунки, що зароджувалися в тренувальному таборі шоу.

Сьогодні ми розповімо вам про найромантичнішу пару четвертого сезону проекту "Зважені та щасливі"  на каналі СТБ Діму Завоюру й Іванку Марчук і як їхні долі склалися після проекту.

Іванка Марчук і Діма Завоюра познайомилися в таборі "Зваженних та щасливих". Під час конкурсних випробувань вони підтримували один одного і завдяки цьому між ними зав'язалася міцна дружба, а вже потім і любов. Ще кілька тижнів після закінчення проекту цю "солодку парочку" обговорювали всі. Як з'ясувалося пізніше, про романтичне продовження цієї історії думала лише Іванка. А у Діми закрадалися думки про розрив. 

В одному з ексклюзивних інтерв'ю  Діма Завоюра зізнався, що вирішив припинити відносини з Іванкою після фіналу шоу.

«Однією з вагомих причин є те, що між нами велика відстань. Їй потрібно закінчити навчання і мені теж. Хто знає, коли ми наступного разу побачимося. Відносини на відстані — це дуже непросто. Ми прийняли рішення себе не мучити цими відносинами», — зазначив Дмитро.

У подальшому виявилося, що це не було загальним рішенням пари. Іванка, до якої звернулися журналісти, зізналася, що ініціатором розлучення був Діма.

«Ще в фіналі ми були разом і планували наше спільне майбутнє. Хотілося почати все з чистого аркуша вже поза проектом. Але через тиждень після фіналу його думка кардинально змінилася. Він написав мені, що прийняв рішення припинити відносини. Уявляєте, навіть не подзвонив, а написав!»

Розставання для дівчини стало доволі болісним, адже на феєричному фіналі він тримав її за руку і говорив, що бажає прожити з нею все життя, та насправді це була фальшива гра.

«Однією з вагомих причин, звичайно ж, була відстань. Але крім цього Діма пояснив, що йому було соромно на фіналі через те, що я не досягла таких успіхів, як він, і не стала такою тендітною, як йому хотілося», — розповіла Іванка, яка скинула за час проекту 42 кілограми.

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук

Поплакавши, сильна і вольова Іванка не збиралася зациклюватися на невдачах та зізналася, що після проекту поринула з головою у навчання.

«Хоч це і боляче і мої почуття були щирими, жаліти нема про що. Не склалося, значить, я варта іншого і кращого. Попереду у мене закінчення навчання, випускний. А поруч надійні друзі і підтримка батьків. До речі, тепер вся моя сім'я харчується зі мною, тільки згідно з принципами здорового харчування».

Зараз Дмитро Завоюров доволі успішний тренер. З моменту закінчення шоу пройшло чотири роки, і життя хлопця сильно змінилося. Тепер Дмитро справжній красень, у одному з інтерв'ю він зізнався, що після проекту йому писало безліч дівчат і саме серед них він знайшов свою кохану.

"Відразу ж після фіналу багато дівчаток в Інтернеті почали закидувати мене СМС. Це було приємно. Потім, серед усіх прихильниць я побачив одну. Вона мені сподобалася, ми зустрілися і ось до цих пір не розлучаємося. Її звуть Яна, вона із Запорізької області."

А от, що стосується Іванки Марчук після "Зваженх та щасливих" і розставання з Дмитром, про дівчину зовсім перестали говорити. Лише, інколи на різних форумах спливають її фото і пригомшуючі коментарі глядачів. Шанувальники засуджують лінивий характер дівчини і зазначають, що вона не прагне худнути далі.

#яскравийзабіг Ну что,погнали? #colorrun_zp #colorrun

Публикация от Дмитрий Завоюра (@dmitriy_zavoiura)

А вы тоже любите ходить по воде?

Публикация от Дмитрий Завоюра (@dmitriy_zavoiura)