Новини про зірок
Подобається

«Краще в ці хвилини залишатися одній»: Лобода вперше розповіла інтимні подробиці пологів

01/06/2018     Автор: Яна Романська
«Краще в ці хвилини залишатися одній»: Лобода вперше розповіла інтимні подробиці пологів

Популярна співачка Світлана Лобода минулого тижня вдруге стала мамою, передає Корупція.Стар 

Свою другу донечку зірка народила у одному з найпопулярніших пологових США, який знаходиться у Лос-Анджелесі. Наступного дня після пологів Світлана навіть показала перше фото своєї крихітки, а от про подробиці її народження — мовчала до сьогодні.

"У Лос-Анджелес я поїхала навмисно на сьомому місяці вагітності. Народжувала в одному з кращих госпіталів і в захваті від рівня медичних послуг. Маля народилося вагою 3 кг 200 г і зростом 48 см", — розповіла зірка.

До пологів підтримували співачку її рідні:

"Але в пологовому залі я залишилася в оточенні медичного персоналу. Можливо, я старомодна, але вважаю пологи дуже інтимним процесом і тому вважаю за краще в ці хвилини залишатися одній"

Зірка також пояснила чому поїхала народжувати за океан:

"Рівень медицини в США дуже високий. Від комфорту — до якості. Все продумано до найдрібніших деталей. Зі мною в пологовому залі знаходилося дев'ять фахівців, кожен з яких відповідав за свою роботу. Все дуже злагоджено"

Лобода також розповіла, що вже зовсім скоро повернеться до своєї улюбленої роботи.

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук

"Ви знаєте, я не з тих, хто виховує. Ну принаймні в класичному розумінні. Діти настільки мудрі, що вони зчитують інформацію з батьків, і саме приклад їх вчинків, мені здається, є основою для формування особистості", — каже Світлана.

Нагадаємо, ім'я батька дитини Світлана й досі тримає у таємниці.