Новини про зірок
Подобається

«Комусь із цих людей завтра знадобиться моя допомога»: Всі скандали, пов’язані зі славнозвісною телеведучою Оксаною Марченко

01/06/2018     Автор: Яна Романська
«Комусь із цих людей завтра знадобиться моя допомога»: Всі скандали, пов’язані зі славнозвісною телеведучою Оксаною Марченко

Оксана Марченко вже декілька років поспіль залишається однією з найяскравіших зірок вітчизняного телебачення. Вперше глядачі познайомились з нею в ефірі телеканалу СТБ у шоу «Україна має талант», трошки пізніше вона стала обличчям вокального змагання «Х-фактор», зараз же зірка працює на скандальному Інтері. Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про найскандальніші історії, в які доводилось потрапляти Оксані.

Марченко дружина відомого політика Віктора Медведчука і багато хто стверджує, що успіху вона досягла виключно завдяки грошам і зв’язкам у впливових колах чоловіка. Можливо, якась правда в тому є, однак заперечувати здібності Оксани – не можна.

Зірка добре вміє володіти собою, тож у стресових ситуаціях, які часто траплялись на зйомках та під час прямих ефірів, Марченко справлялась без проблем. Вона – хороший психолог.

Окрім того, що їй завжди вдавалось заспокоїти та правильно налаштувати учасників, Оксана часто вирішувала конфліктb між суддями проекту. У 4 сезоні «Х-фактору», на одному з кастингів, виникла гучна сварка між Ігорем Кондратюком та репером Серьогою. Ситуація була настільки «гарячою», що організатори навіть перервали кастинг. І коли ситуація зайшла надто далеко, владнати суперечку вдалось лише Оксані. Зірка змогла знайти безліч аргументів і заспокоїла чоловіків.

У 2016 році Марченко опинилась у центрі гучного скандалу. Українські активісти нагадали суспільству, що Марченко має за кума президента країни-агресора – Путіна. Обурені люди звернулись до керівництва телеканалу СТБ з вимогою звільнити Оксану.

«Оксана Марченко не має морального права працювати на українському телеканалі, будучи кумою Путіна і жінкою вбивці Василя Стуса. Наша вимога до керівництва телеканалу СТБ — негайне звільнення телеведучої»

Точно не відомо, але можливо це звернення і стало однією з причин чому Марченко покинула канал.

Восени минулого року ті ж таки активісти вирішили «розправитись» з ведучою: на колонах стадіону вони вивішали плакати з Марченко, з лозунгом: «Время строить». Після мітингу протестувальники підпалили банер. У відповідь на це, Оксана заявила:

«По-перше, я сьогодні буду на вечірній службі в храмі і обов'язково буду молитися за цих людей, тому що вони не відають, що творять. Звичайно, це не моя проблема, а проблема цих людей. Можна все спалювати дотла, навіть своє власне житло. Але завтра життя не закінчується. Хто знає, може, комусь із цих людей завтра знадобиться моя допомога. Звичайно, вони можуть звернутися до мене, і я допоможу їм. Також попрошу в своїй молитві, щоб Господь їх помилував»

Цю ситуацію ще довго обговорювали у Мережі. Одна користувачка Фейсбук про нове шоу Марченко «Час будувати» і про те, що відбувається, написала так:

«Час будувати»: «ярмарок лицемірства, цинізму і продажності, повії в кадрі міркують про мораль і чесноти».

Популярне: "Батьки підприємці, а сама живе в гуртожитку і працює на кількох роботах": Уся правда про переможницю "Холостяка" Іванну Гончарук

Телеведуча, як може, намагається ігнорувати всі закиди активістів в свою сторону.