Новини про зірок
Подобається

Нова ведуча «Зважених та щасливих» зізналася про те, як потрапила в проект

31/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Нова ведуча «Зважених та щасливих» зізналася про те, як потрапила в проект

Блогер і експер по здоровому харчуванню Мирослава Ульяніна, зізналася, як опинилася ведучою одного з найпопулярніших українських шоу, передає Корупція.Стар 

Дівчина поділилася, що їй самій доводилося проходити кастинг. Майбутню ведучу відправляли до різних сімей, де їй доводилося спілкуватися з повними людьми і контролювати їх харчування.

Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

"Це були мама і дочка вагою за 100 кг. Я з ними спілкувалася, робила ревізію їх холодильника, дивилася на спосіб життя. Це все відразу знімали. Ми до них приїхали напередодні новорічних свят і зробили ревізію їх холодильника. Там були продукти, які планувалося використовувати на святковий стіл. "

Дівчина зізналася, що коли вперше потрапила в гості до своїх підопічних, то у неї був шок. Виявилося, що жінки купили кілька величезних пачок майонезу і заправляли ним всі свої салати.

"Я почала розповідати мамі і доньці про те, наскільки це штучне речовина, скільки там консервантів, підсилювачів смаку, це синтетичний продукт, який схожий за своїми властивостями на миючий засіб. Я вирішила їм візуально це показати. На одну мочалку я вичавила миючий засіб, а на іншу — майонез. і сказала, що в принципі те, що вони бачать, дуже схоже за консистенцією і складом. Тільки одним вони вимивають бруд, а друге — запихають в себе. Частина майонезу я вичавила у відро для сміття, а далі вони робили це самі. Обіцяли, більше не вжив ять », — розповіла ведуча.

Мирославу взяли в проект тільки після того, як експерти переконалися, що мама з дочкою змогли скинути більше 10 кілограм.