Новини про зірок
Подобається

«Називали «товстою свинею» та…»: Як склалося життя ведучої «Моделей XL» Тетяни Мацкевич

31/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Називали «товстою свинею» та…»: Як склалося життя ведучої «Моделей XL» Тетяни Мацкевич

Тетяна Мацкевич народилася в 1985 році в місті Лієпая в Латвії. Але, як зізнавалася сама дівчина, у неї українське коріння. Її бабуся і дідусь із Запоріжжя, передає Корупція.Стар 

Дівчина з дитинства росла пухленькою і не любила свої форми. Ще в школі вона постійно намагалася сидіти на дієті, щоб скинути кілька кілограмів, але вже через деякий час вона поверталася до початкових розмірів. Почуття власної незадоволеності постійно доводило дівчинку до депресії.

Популярне: "Поховати тут все раз і назавжди": Вся правда про фіналістку проекту "Холостяк", Галю Присташ

Лише з віком Мацкевич почала усвідомлювати, що вона володіє незвичайною красою, не доступної більшості звичайних дівчат. У Тетяни красиві риси обличчя, яскрава і запам'ятовується посмішка, а пухкі форми тільки підкреслюють незвичайність дівчата. Одного разу, її звичайну працівницю в сфері логістики, помітили на одній з виставок краси і вона отримала перше у своєму житті запрошення на роль моделі. Тетяна довгий час спочатку не могла повірити в те, що відбувається, думаючи, що це просто не вдалий жарт, адже дівчину запросили навіть не на кастинг, а відразу на зйомки.

Мацкевич все-таки погодилася взяти участь і спробувати для себе щось нове. Дівчина відправилася в Ригу, де їй влаштували справжню фотосесію в компанії ще декількох професійних моделей. Організатори залишилися дуже задоволені отриманими кадрами, а на Тетяну посипалася низка пропозицій від відомих фотографів і співробітників модельних агентств.

У Латвії про моделей plus-size, ще ніхто не чув і знімки на кшталт не придатної за модельними параметрами дівчини ставали справжнім хітом. Коли її фоторгафії вперше публікували на обкладинках популярних журналів, на Мацкевич обрушувалася величезна кількість критики. Її називали «жирною свинею», «товстухою», «пончиком». І це ще безневинні висловлювання. Тетяна розповідала, що хотіла відмовитися від подальших зйомок, але змогла подолати свій страх до критики і продовжила працювати.

Так і почалася кар'єра першої «пухленької» моделі в Латвії. На сьогоднішній день дівчина — справжня знаменитість не тільки в своїй країні, а й у всій Європі. Моделі plus-size стали справжнім трендом 2017-2018 років. Мацкевич розповідає, що в цьому бізнесі теж існують свої правила, хоч модель і може бути повненькою, але потрібно підтримувати себе у формі, постійно ходити в спортзал, щоб твоє тіло гармонійно виглядало на знімку.

У минулому році про Тетяну дізналися і всі жителі України, після того, як на телеканалі «1 + 1» вийшов нові проект присвячений саме моделям з незвичайними формами. Жінка стала однією з ведучих шоу і змогла допомогти повірити в себе безлічі по-справжньому красивих дівчат.

Зараз Тетяна випустила свою власну лінійку одягу і знімається в другому сезоні «Моделей XL».