Новини про зірок
Подобається

Надихає: Маша Єфросиніна показала зворушливе фото своєї сім’ї

31/05/2018     Автор: Катерина Гук
Надихає: Маша Єфросиніна показала зворушливе фото своєї сім’ї

Популярна українська тедеведуча та народна активістка Маша Єфросиніна, на днях стала послом доброї волі ООН, передає Корупція.Стар 

Така визначна подія у діяльності Маші не обійшлася без підтримки рідних та близьких. З нагоди цього, зірка поділилася фотографією всієї своєї родини. Єфросиніна позувала з чоловіком і дітьми, а також сестрою Лізою і її дитиною.

Зворушливим фото Єфросиніна поділилася в соцмережі Інстаграм і прокоментувала свій пост так:

"Що означає для мене статус Посла Доброї Волі фонду ООН в області народонаселення? Значить значно більше, ніж будь-хто з вас може собі уявити …. Чи усвідомлюю я, що я перша жінка за 20 років, що отримала цей статус в Україні та в країнах Східної Європи? Ні, поки не усвідомлюю.


Що я відчуваю, коли вдумуюся в те, що цього звання в світі удостоєні кронпринцеса Данії Марія, Принцеса Йорданії Басма бін Тал і голлівудська актриса Ешлі Джад? Я відчуваю себе дівчинкою, якій сказали, що до неї сьогодні ввечері заглянуть поговорити на вечерю Меган з Гарі … Але все це, звичайно, емоції, які мене переповнюють через край! А факт я хочу визнати один: ДЕВОЧКИ МОЇ, ЦЕ НАША З ВАМИ ПЕРЕМОГА !!! Наші зустрічі в 22 містах, відверті бесіди і ваші визнання багато відкрили і перевернули в мені! Я пам'ятаю кожен ваш питання, я пам'ятаю всі сльози, я пам'ятаю, як холоділо в горлі, коли ви говорили, що не можете радіти життю і прагнути до успіху, тому що вас не поважають, як жінок, б'ють, принижують і не дають розвиватися! Я пам'ятаю кожне ваше слово! Ваша відвертість за ці два роки дала мені сили привертати увагу до гендерних проблем в нашій країні; ви дали мені впевненість, що у мене вийде вселити віру в тих жінок, які терплять насильство, що вони зможуть почати нове життя і допомогти їм в цьому!

Популярне: "Поховати тут все раз і назавжди": Вся правда про фіналістку проекту "Холостяк", Галю Присташ


З вами я стала зовсім не вишібаема в своєму переконанні, що # женщіниспасутмір. Ви самі найчарівніші та найсильніші, навіть в своїх слабкостях!

Це моє призначення-це ВІДПОВІДЬ вам на ваш найчастіше питання: «як знайти смисли?» Я ніколи не планувала цього, не загадувала в таємних записках, що не спалювала їх і не кришила в олів'є) Я просто робила, як відчувала і отримувала колосальне задоволення від вас!


Попереду, звичайно, дуже багато роботи: питання насильства в сім'ях, гендерна рівність та робота з молоддю … Але з вашою підтримкою і в партнерстві з найпотужнішою організацією в світі #unfpa #unfpaukraine ми, дійсно, зможемо змінити світ. І тепер для мене ці слова набули не порожнє значення !!! Дякую мій родині за розуміння! Моїм близьким подругам за підтримку! Пресі, що небайдужі! "

 

 

Значит ли для меня статус Посла Доброй Воли фонда ООН в области народонаселения? Значит больше, чем любой из вас может себе представить…. Осознаю ли я, что я первая женщина за 20 лет, получившая этот статус в Украине и в странах Восточной Европы? Нет, пока не осознаю. Что я чувствую, когда вдумываюсь в то, что этого звания в мире удостоены кронпринцесса Дании Мария, Принцесса Иордании Басма бин Тал и голливудская актриса Эшли Джад? Я чувствую себя девочкой, которой сказали, что к ней сегодня вечером заглянут поболтать на ужин Меган с Гари… Но всё это, конечно,эмоции, которые меня переполняют через край! А факт я хочу признать один : ДЕВОЧКИ МОИ, ЭТО НАША С ВАМИ ПОБЕДА!!! Наши встречи в 22 городах, откровенные беседы и ваши признания многое открыли и перевернули во мне! Я помню каждый ваш вопрос, я помню все слёзы, я помню, как холодело в горле, когда вы говорили, что не можете радоваться жизни и стремиться к успеху, потому что вас не уважают, как женщин, бьют, унижают и не дают развиваться! Я помню каждое ваше слово! Ваша откровенность за эти два года дала мне силы привлекать внимание к гендерным проблемам в нашей стране; вы дали мне уверенность, что у меня получится вселить веру в тех женщин, которые терпят насилие, что они смогут начать новую жизнь и помочь им в этом! С вами я стала абсолютна не вышибаема в своём убеждении, что #женщиныспасутмир . Вы самые красивые и самые сильные, даже в своих слабостях! Это мое назначение- это ОТВЕТ вам на ваш самый частый вопрос : «как найти смыслы?» Я никогда не планировала этого, не загадывала в тайных записках, не сжигала их и не крошила в оливье) Я просто делала, как чувствовала и получала колоссальное удовольствие, в частности, от общения с вами! Впереди, конечно, очень много работы: вопросы насилия в семьях, гендерное равенство и работа с молодёжью… Но с вашей поддержкой и в партнёрстве с самой мощной организацией в мире #unfpa #unfpaukraine мы,действительно,сможем изменить мир. И теперь я точно знаю, какое значению вкладываю в эти слова!!! Спасибо мой семье за понимание! Моим друзьям за поддержку! Прессе, что небезразличны к социальной проблематике. И ресторану #Must за этот приём

Публикация от Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)