Новини про зірок
Подобається

«І в житті у неї є…»: Чому головна героїня «Школи» Яніна Андрєєва так схожа на свого персонажа

31/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«І в житті у неї є…»: Чому головна героїня «Школи» Яніна Андрєєва так схожа на свого персонажа

Українська телеведуча, яка запам'яталася всім глядачам, зігравши одну з головних героїнь молодіжного серіалу «Школа». Що приховує дівчина поза камерами, дізнавалася редакція Корупція.Стар 

Яніна Андрєєва народилася в 1984 році в столиці України. Дівчина зізнавалася, що в школі її часто дражнили за те, що вона відрізнялася від своїх однолітків. Вона навіть змінила чотири різних навчальних заклада.

Популярне: "Поховати тут все раз і назавжди": Вся правда про фіналістку проекту "Холостяк", Галю Присташ

Яніна була дуже творчою дівчинкою, тому розглядала для себе професію актора або режисера, але зупинилася на «дикторі». Відучившись на телеведучого в Київському національному університеті, дівчина проходить стажування на найвідоміших українських телеканалах і радіостанціях. Голос Андрєєвої протягом двох років можна було почути на популярних фм-хвилях.

Після цього, Яніна вирішує спробувати себе і в іншому амплуа — на телебаченні. Андрєєва з успіхом проходить кастинг і стає диктором новин, а потім і ведучою програми «Вікна» на телеканалі СТБ.

Але справжня популярність до молодої дівчини прийшов тільки з серіалом «Школа», де вона зіграла молоду маму шкідливого підлітка. Заради дочки її героїня готова на багато вчинків, але в той же час не помічає, як сама допускає величезні помилки у вихованні. Яніна зізнавалася, що навіть не думала про таку роль, але коли режисери подзвонили з пропозицією роботи, Яніна вирішила перевірити свої сили і не помилилася. Дівчина буквально з перших кадрів змушує звернути на себе увагу і запам'ятовується на довгий час.

Виявилося, що щирі емоції жінки, які помічали всі глядачі, були абсолютно не награними. Дівчина змогла пережити ці почуття по-справжньому, адже і в житті у неї є дочка, і звуть її як і в серіалі — Вероніка.

За словами Яніни бути матір'ю — це величезна відповідальність, і головне потрібно вміти розуміти свою дитину, а інакше може статися найстрашніше. Так, в серіалі дочку героїні проковтує кілька пачок таблеток намагаючись накласти на себе руки через нерозуміння.

Телеведуча додає, що своєю роллю хотіла б показати українцям, наскільки важливі відносини між дорослими і дітьми, адже саме в такому віці у підлітків починають розвиватися комплекси та інші психологічні проблеми.

До речі, на відміну від свого персонажа, Яніна заміжня. Батька дитини звуть Дмитро.

Нагадаємо, що зараз знімається продовження улюбленого серіалу, наступний сезон якого вийде вже цієї осені.