Новини про зірок
Подобається

«Мама завжди була веселою»: Олег Винник вперше прокоментував смерть матері

30/05/2018     Автор: Яна Романська
«Мама завжди була веселою»: Олег Винник вперше прокоментував смерть матері

Вчора ЗМІ повідомили про велике горе у сім‘ї одного з найулюбленіших співаків сучасності — Олега Винника. В артиста померла мама, передає Корупція.Стар 

За словами рідних, які повідомили цю неприємну новину, Ганна Яківна померла ще 28 травня. Про причину смерті — поки мовчать, але мама Олега останнім часом дуже хворіла, старенька перенесла аж три інсульти.

Сумну звістку Олег прокоментував так:

"Мама завжди була веселою людиною, душею компанії, любила співати. Останнім часом вона сильно хворіла. Пару днів назад сказала мені: не переживай, мені вже краще, але мої дні підходять. А ще побажала, щоб я завжди був здоровий, щасливий і ніколи не відміняв жодного концерту у своєму житті. Тому сьогодні всі пісні я буду співати для своїй матері"

Додамо, що вчора в Олега Винника мав відбутися великий стадіонний концерт у Тернополі. Після звістки про смерть матері улюбленого артиста, прихильники хвилювались, що концерт скасують.  

Однак, Винник зібрав свої сили і виступив перед багатотисячною публікою. Цей концерт артист присвятив світлій пам`яті своєї матері.

Популярне: "Поховати тут все раз і назавжди": Вся правда про фіналістку проекту "Холостяк", Галю Присташ

Відомо, що Ганну Яківну хоронитимуть сьогодні — 30 травня.

До речі, у Мережі вже з'явилося безліч відео зі вчорашнього виступу артиста.