Новини про зірок
Подобається

«Тихе і скромне»: Переможниця «Холостяка» Іванна розповіла про майбутнє весілля

29/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Тихе і скромне»: Переможниця «Холостяка» Іванна розповіла про майбутнє весілля

Переможниця восьмого сезону "Холостяка" Іванна Гончарук розповіла в особистому мікроблозі, про яке весілля мріє, передає Корупція.Стар 

Нагадаємо, що в минулу п'ятницю відбувся фінал восьмого сезону популярного телешоу "Холостяк". Вибір нареченої Рождену дався не просто. За період шоу і Галина і Іванна стали для холостяка дуже близькими. На острові Балі після романтичного побачення обручку отримала Іванна Гончарук. 

Зазначимо, що як розвиваються відносини пари зараз поки невідомо, адже вони ще не давали жодних коментарів ЗМІ. Однак Іванна заінтригувала шанувальників новим постом, де розповіла про те, яке у неї буде весілля.

Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

"Статус нареченої, це дуже солодкий період. День весілля проходить завжди дуже швидко і найбільше ти отримуєш задоволення від підготовки … Я завжди мріяла про тихе, спокійне і маленьке весілля. Не треба забувати, що в першу чергу цей день тільки ваш і світ крутитися навколо вашої любові! ",- поділилася в Instagram переможниця проекту.