Новини про зірок
Подобається

«Тепер співає пісню Зіброва»: Олександр Кривошапко показав нове фото підрослої донечки

29/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Тепер співає пісню Зіброва»: Олександр Кривошапко показав нове фото підрослої донечки

Відомий український співак Олександр Кривошапко не перестає тішити своїх підписників зворушливими фото з дочкою, передає Корупція.Стар 

Нагадаємо, що народження донечки для молодого виконавця стало значною подією. Кривошапко, раптово, переглянув своє відношення до життя. Зараз, відомий ловелас і любитель жінок, є зразковим батьком і не може і дня прожити без "свого сонечка".

Так, на днях, Олександр знову потішив своїх підписників свіжим фото малечі. І розповів, що гуляли вони по головній площі країни "Хрищатику".

Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

"Показав дитині центр Києва. Тепер співає пісню Зіброва «Хрещатик»", — підписав фото співак.

Зазначимо, що раніше у блозі Кривошапко з'явилася не менш зворушлива світлина з мамою. Олександр, як і більшість виконавців привітав неньку з Днем матері.
 

 

Показал ребёнку центр Киева . Теперь поёт песню Зиброва «Хрещатик».

Публикация от Александр Кривошапко (@alexanderkrivoshapko)

 

Моя родная , моя любимая, моя самая преданная Дина Александровна . Мама, Мамочка, Мамуля. Ты дала мне самое главное . Ты сама растила нас с моей любимой сестричкой @bodnyairina . Ты кровью и потом платила и платишь за наши улыбки . Но главной оценкой твоего материнства есть тот факт , что я стараюсь воспитывать своё чадо так же , как ты воспитывала нас ! Живи , летай , получай удовольствие.Я люблю тебя , моя нежная и родная Мамочка . Твой вечно любящий и преданный сын!!! Не забудьте сегодня поздравить своих самых любимых мамуль.

Публикация от Александр Кривошапко (@alexanderkrivoshapko)