Новини про зірок
Подобається

«Вона мені ніколи не допомагала…»: Українська співачка, племінниця Софії Ротару розповіла про стосунки з тіткою

28/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона мені ніколи не допомагала…»: Українська співачка, племінниця Софії Ротару розповіла про стосунки з тіткою

Популярна українська виконавиця Sonya Key чесно зізналася, чому ніколи не розраховував на допомогу від своєї легендарної тітки, передає Корупція.Стар 

Племінниця Софії Ротару зізналася, що на початку своєї кар'єри сама вирішила не використовувати прізвище своєї родички і взагалі відмовилася, щоб її хоч якось пов'язували зі знаменитою співачкою. За словами дівчини її дратував той факт, що в ній бачать тільки "родичку зірки", а не артиста.

Популярне: Пам'ятаєте першу наречену  "Холостяка"? Як змінилася і чим займається переможниця реаліті-шоу, Олександра Шульгіна

Саме тому вона вирішила домагатися визнання сама.

Я не намагаюся бути другою Софією Ротару, тому що ми зовсім різні. Вона є еталоном для мене вона дуже велика людина, яка зробила величезний внесок у музику. Я роблю зовсім інше, у мене інший саунд, у мене Тропікал-хаус, дип-хаус і навіть образ іншої, — зізналася Sonya Key.

За словами Софії, коли вона витися зі своєю тіткою, вони навіть не обговорюють шоу-бізнес.

"Насправді, у нас дуже велика родина, ми обговорюємо зовсім інші теми, тому що це буває дуже рідко, коли ми збираємося разом. Творчості ніколи не торкаємося і я ніколи допомоги у неї не просила, а вона, в свою чергу, мені ніколи не допомагала ", — додала Sonya Key.