Новини про зірок
Подобається

«На перше побачення затягнула його силою»: Тільки погляньте на чоловіка вагітної Світлани Тарабарової

28/05/2018     Автор: Катерина Гук
«На перше побачення затягнула його силою»: Тільки погляньте на чоловіка вагітної Світлани Тарабарової

Нещодавно звістка про те, що відома українська співачка Світлана Тарабарова вагітна облетіла всі ЗМІ в країні. Рудоволоса красуня зізналася, що вони з чоловіком довгий час намагалися завагітніти та все ніяк не вдавалося, а коли перестали на цьому зациклюватися все вийшло.

Проте, колишня фабрикантка мало, що розповідає про майбутнього батька дитини, а своє особисте життя прагне не розголошувати. Проте, редакція Корупція.Стар привідкриє для вас завісу життя поза сценою Світлани Тарабарової.

За словами Світлани Тарабарової, вона закохувалася всього кілька разів у житті. Так, кожен раз дівчина думала, що це велика любов і вона поринала у неї з головою, але не складалося. Співачка була в серйозних відносинах тричі й зізнається, що фабрикантів серед них немає. З одним зі своїх обранців вона навіть разом жила. Проте, набудувавши «повітряних замків» і створивши ідеал, співачка дуже розчарувалася, коли зрозуміла, що цей чоловік не такий ідеальний, як того хотіла вона.

А от під вінець Світлану повів Олексій Бондар, який вже кілька років працює директором співачки. Олексію 40 років, і він старший за свою обраницю на 13 років. Чоловік доволі відома персона в шоубізнесовій тусовці, як організатор масових і спортивних заходів.

Сім років тому він зустрів Світлану і прийняв рішення працювати з нею, як з артисткою. Про відносини на момент знайомства мова не йшла, оскільки Тарабарова тоді зустрічалася з сином відомого політика. Пізніше вони розлучилися, але і тоді майбутній чоловік Тарабарової перших кроків не робив, хоча всі знали, що Світлана до божевілля подобається йому.

Популярне: "Навіть лікувалась у психотерапевта": Чому Олена Вінницька довгий час жила окремо від чоловіка

В одному з інтерв'ю Тарабарова зізналася, що сама першою запросила Олексія на побачення, на яке він в результаті прилетів за 5 хвилин. Також з'ясувалося, що і з першим поцілунком Світлана взяла ініціативу на себе. І Олексію нічого не залишалося, як закохатися в рудоволосу красуню.

Втім, зіркові шлюби в шоубізнесі це добре, багато сімейних пар, що домоглися дуже крутих результатів. Коли люди працюю на один сімейний бюджет, завжди хороший результат. А зараз у Світлани і Олександра нова причина любити один одного ще дуще.