Новини про зірок
Подобається

«Ти в трусах, а їм треба вже…»: Сергій Притула емоційно розповів про наболіле

27/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Ти в трусах, а їм треба вже…»: Сергій Притула емоційно розповів про наболіле

Популярний український телеведучий і артист розповів, чому його гумористичний колектив "Вар'яти" не їздить по маленьких містах, передає Корупція.Інфо.

На своїй сторінці в фейсбук чоловік вирішив висловитися і відповісти на питання величезної кількості українців. За словами Притули, найчастіше він чує звинувачення в тому, що відмовляється виступати в маленьких містах.

Популярне: "Пенсії підвищать і прив'яжуть до зарплати": Чого слід чекати українцям

Ось кожен раз, коли якийсь чоловік в коментарях пише мені щось на зразок "а че ви не їдете по маленьких містах, тут що не люди?", Я кожен раз хочу таку людину посадити в наш бус і щоб вона поїздила з нами за тими "мегаполісами", за якими ми всі ці роки відкатуємо.

За словами Сергія, йому і його команді просто набридли умови, які надають артистам. Найчастіше під час таких виступів виникає величезна кількість проблем з підключенням техніки, перебоями роботою електроенергії, або ще якісь непередбачені обставини.

На початку концерту виникають непорозуміння, тому що люди, які придбали квитки не можуть сісти на свої місця, тому що вони поламані, а винен в цьому, природно не організатор або директор будинку культури, а Притула на сцені.

Сергій додає, що навіть в гримерці, артистам все-одно не дають підготуватися до виступу.

Іноді буває так, що в твою гримерку, де ти переодягаєшся перед виступом, просто заходять якісь люди, яким треба сфотографуватися вже і зараз. Ти в трусах, а їм треба вже. І ти питаєш у організатора, мовляв, якого біса сторонні люди в нашій гримерці забули? А він спокійно відповідає: "це ж свої"