Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 28 травня 2018 року

27/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Гороскоп на 28 травня 2018 року

Овни

Сьогодні овнам краще бути нейтральним, всіх людей не виправиш. Все задумане відкладіть на вечір. Кращий час для того, щоб висловити свої почуття коханим.

Тельці

Не варто метушиться, сьогодні важливо приділяти увагу всім деталям. будь то прибирання будинку або прийом у королеви. В кінці дня приділіть увагу своїм коханим.

Близнюки

Сьогодні ваш день буде абсолютно нейтральним. Не чекайте нічого особливого від інших. Якщо хочете щось, тоді робіть це самі.

Раки

Для раків сьогодні хороший день для того, щоб провести його в колі сім'ї. Адже що як не сім'я дає ракам заряд позитивної енергії. Сьогодні постарайтеся ні про що не думати, а просто насолоджуватися.

Лев

Левам варто зменшити свою горду породу і попросити про допомогу близьких. Адже хто як не вони люблять вас таким яким ви є. Навчіться контролювати свою гордістю.

Діви

Дівам в цей день потрібно бути особливо зосередженими. Ваші вороги можуть підкрастися так, що ви можете не помітити. Постарайтеся себе контролювати. Цей період не буде тривати довго

Терези

Терезам сьогодні варто звернути увагу на своє здоров'я. Велика ймовірність головного болю. Проведіть цей день на природі з друзями.

Скорпіон

Скорпіони сьогодні переповнані енергією. У цей день зірки на вашому боці і розпочаті справи закінчаться успіхом. Але не забувайте і про тих, хто стояв за вашою спиною і підтримував вас у нелегкі моменти.

Стрілець

Стрільцям не варто сьогодні наїдяться на удачу, як ви звикли це робити. Іноді краще вирішувати щось своїми силами. Зверніться за порадою до старших. Сьогодні вам це стане в нагоді.

Козеріг

Козероги завдяки своїй інтуїції сьогодні зможуть уникнути неприємних моментів. Звичка тримати все під контролем і не проявляти емоцій вам стане в нагоді. Однак, будьте терплячі. Іноді краще тримати я зик за зубами.

Водолій

Водолія сьогодні доведеться нелегко. На вас будуть тиснути з усіх боків, як на роботі, так і вдома. Кращим за все рішенням буде провести хороший вечір з друзями і відволіктися від неприємних буднів.

Риби

Рибам сьогодні везе. Ловіть удачу і не відпускайте. Постарайтеся сьогодні підвести підсумки всіх розпочатих справ. Але не забувайте про своє здоров'я. Вам зараз як ніколи знадобляться сили.