Новини про зірок
Подобається

Відмінна заміна Насті: Підопічна Потапа вразила шанувальників білою сукнею

26/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відмінна заміна Насті: Підопічна Потапа вразила шанувальників білою сукнею

Українська співачка та телеведуча болівійського походження не перестає дивувати фанатів своєю нереальною зовнішністю, передає Корупція.Стар

Надзвичайно стильна біла сукня так личить красуні Мішель. Підібрала такий ніжний образ співачка на нагородження «Сosmopolitan».

Дівчина ніяк не підписала фото, тому деякі з шанувальників підозрювали, що Мішель виходить заміж: «Плаття таке біле для чого? Заміж виходиш?»

Популярне: "Молоді і пяні": В Мережі з'явились фото принца Гаррі та Кейт Міддлтон напідпиткуф

Але підписникам до вподоби такі ніжні образи красуні Мішель: «Найкрасивіша Мішель, обожнюю твої пісні», «Така гарна сукня, проста і гарна водночас», «Мішель як і зазвичай, яскрава принцеса», — пишуть приємні коментарі шанувальники.

Нагадаємо, що Мішель є підопічною Потапа та команди «MOZGI». Нещодавно вийшов її новий кліп «Musica», режисером нового відеоролика став Алан Бадоєв. У кліпі артистка проводить магічні ритуали.

Зазвичай співачка одягається в білосніжний одяг, який дуже личить до смуглявої шкіри та чорного волосся співачки болівійського походження. Ще одною новою спільною роботою з учасниками «MOZGI» стала україномовна пісня «Промінь», яка дуже проста та легко запам’ятовується слухачам.