Новини про зірок
Подобається

«Наче в казку потрапила»: як звичайна українка отримала одну з найпрестижніших нагород в Україні

26/05/2018     Автор: Яна Романська
«Наче в казку потрапила»: як звичайна українка отримала одну з найпрестижніших нагород в Україні

Щороку один із найпопулярніших журналів світу COSMOPOLITAN обирає найкращих людей року за версією своїх відданих читачів у різних номінаціях і нагороджує переможців на церемонії COSMOPOLITAN AWARDS. Така подія відбувається і в Україні.

Цьогоріч, за версією читачів глянцю, найкращою співачкою стала Настя Каменських, найкращою ведучою – Леся Нікітюк, а найкращим чоловіком – MONATIK. Загалом, переможці у всіх номінаціях – визнані зірки, але є одна, чиєї перемоги мало хто очікував, адже вона звичайна дівчина. Про неї вам сьогодні й розповість редакція Корупція.Стар.

Серед номінацій премії є категорія під назвою «Інфлюенсер», тобто людина, яка впливає. Саме у такій категорії і перемогла проста українська дівчина – Саша Пустовіт.

Саша живе в Івано-Франківську. Їй всього 22 роки, але встигає вона стільки, що багатьом з нас і не снилося. Дівчина вже заміжня, виховує маленького сина Данила та вже готується народжувати вдруге, а ще вона — студентка (Пустовіт навчається на лікаря-стоматолога у місцевому виші).

Та це ще не все. У дівчини один з найпопулярніших україномовних блогів у Instagram: авдиторія Саші – понад 280 тисяч читачів. Свої красиві фото та цікаві думки, які вважають її фоловери, красуня публікує під ніком «sashaabo». Таке псевдо у Саші з’явилось через велику любов до персонажа «Ведмедик Бо».

Коли Сашу запросили на вечірку COSMOPOLITAN AWARDS, вона навіть не здогадувалась, що зовсім скоро їй доведеться дякувати зі сцени усім своїм прихильникам, тож емоції, які вирували в душі у Пустовіт можна лише уявити. «Наче в казку потрапила» — коротко можна описати відчуття Олександри.

А вже згодом, після події, «лідер думок» сама відверто розповіла про все, що відбулось у той вечір, написавши декілька постів:

«Церемонію Cosmopolitan Awards 2018 запам‘ятаю на все життя!

Концентрація селебрітіз на одному квадратному метрі просто зашкалювала.

Тільки уявіть собі мої відчуття.. звичайна дівчина, студентка, мама. Стою на сцені й тримаю одну з 9 нагород того вечора. Обморок просто!

Я ніколи не світилась на телебаченні, не брала участі в проектах. Ось вам сила інстаграму.

Ще два роки тому я чула насмішки друзів, та і рідні були далеко не в захваті. Та вчора я зрозуміла, що я на правильному шляху та займаюсь справою, яку просто обожнюю!»

Популярне: "Молоді і п'яні": В Мережі з'явились фото принца Гаррі та Кейт Міддлтон напідпитку

В той вечір, поряд з Олександрою був її коханий чоловік, популярний YouTube-влогер, — Ігор Пустовіт.

 

Шило ♥️

Публикация от SASHA PUSTOVIT ? (@sashaabo)