Новини про зірок
Подобається

Легендарна Руслана показала як живе. Ви не повірите своїм очам!

26/05/2018     Автор: Яна Романська
Легендарна Руслана показала як живе. Ви не повірите своїм очам!

24 травня українська співачка, перша наша переможниця "Євробачення", Руслана відсвяткувала свій день народження. Святкування зірка організувала у своєму енергоефективному будинку, запросивши вгості друзів, колег, рідних та журналістів, передає Корупція.Стар

Для своїх гостей зірка спочатку заспівала, а потім провела екскурсію своїм домом.

Будинок співачки — багатофункціональний. В ньому вони з чоловіком не лише відпочивають, а й працюють. Загалом, там є: репетиційна база, студія звукозапису, відеостудія, зимовий сад.

Як відомо, Руслана вже давно веде здоровий спосіб життя, це і допомагає їй тримати себе у формі. А на запитання гостей про те, чи є в неї якийсь секрет довголіття, співачка відповіла так:

"Рецепт довголіття і краси — це невичерпна енергія в кожному з нас. Вона збережена в нашій автентичній культурі, яку я всебічно вивчаю. Я дуже заглибилася у вивчення цієї культури. І не тільки в Карпатах, а по всій Україні. Мене цікавлять всі наші обряди і традиції, які несуть в собі елементи унікальної музики з унікальними властивостями. В Україні, як і на Тибеті, в Індії та Африці, збережені техніки зцілення музикою. Музика — це ваш голос, ваше тіло , які об'є диня з енергією стихій. В горах прийнято співати. Коли я заглибилася в нашу автентичність, я зрозуміла, що в Україні існує така музика, якою зцілювалися. Власне для цього ми зараз і готуємо новий проект, нове шоу, головною метою яких є заклик до людей переходити на чисті джерела енергії "

Святкування завершилось тим, що зірка під оплески загадала бажання і задула свічки на торті.

Популярне: "Молоді і п'яні": В Мережі з'явились фото принца Гаррі та Кейт Міддлтон напідпитку

Бажаємо Руслані міцного здоров'я та щастя!