Новини про зірок
Подобається

Хто вона майбутня дружина Рождена Анусі. Невідомі факти про обраницю холостяка

26/05/2018     Автор: Яна Романська
Хто вона майбутня дружина Рождена Анусі. Невідомі факти про обраницю холостяка

Вчора закінчився 8 сезон шоу Холостяк, у якому брав участь поп-співак ROZHDEN, передає Корупція.Стар

Телешоу «Холостяк» чекає кожна жінка. Інтриги, скандали, неймовірні побачення: так можна охарактеризувати цей проект каналу СТБ.

На передодні сценаристи показували рекламу, нібито головний герой запропонував «Руку та серце» дівчині з Самбора – Галі. Шанувальки шоу бажали їй перемоги та вважали, що саме вона підходить Холостяку Рождену.

Перемогла в шоу «Холостяк Іванка Гончарук, яка отримала найважливіший подарунок – любов холостяка.

Рожден зізнався, що коли під час побачення він разом із Іванкою заспівав один із своїх хітів, то перед ним вона відкрилась із іншої сторони. Його зачарував голос переможниці.

Сама Іванка народилась і проживала в Волинському місті Луцьк. Іванні 21 рік, у той час, коли Рожден на 8 років старший. У сім’ї дівчини троє дітей, вона є найстаршою. Іванка ніколи не була в шлюбі, сподівається, що стала не лише переможницею шоу, а й майбутньою дружиною коханого.

До шоу «Холостяк» працювала перекладачем польської мови, обожнює розвиватися та не стояти на одному місці.

Популярне: "Молоді і п'яні": В Мережі з'явились фото принца Гаррі та Кейт Міддлтон напідпитку

Ідеальним чоловіком для переможниці є той, хто любить дітей і готовий до батьківства. Ще поважає почуття гумору та харизму, що ідеально підходить цьогорічному холостяку. Бажаємо успіху новоствореній парі.

Деталі стосунків Іванки та ROZHDENA Анусі глядачі зможуть дізнатися вже в наступному п’ятниці у випуску «Як вийти заміж».