Новини про зірок
Подобається

З ким спить падчерка Потапа — Наталя, і за що вона дякує рідному тату

25/05/2018     Автор: Яна Романська
З ким спить падчерка Потапа — Наталя, і за що вона дякує рідному тату

Як відомо, свою колишню дружину Ірину Горову, популярний репер Олексій Потапенко (Потап) відбив у свого товариша та колеги — Ugo. Разом з тим, як репер став чоловіком Ірі, він став батьком дворічній донечці від попереднього шлюбу Горової — Наталі, передає Корупція.Стар

Дитинство дівчини вже давно позаду і зараз вона раз по раз дивує Мережу та батьків пікантними світлинами, які регулярно постить на своїй сторінці в Instagram. 

20-річна красуня майже щодня ділиться зі своїми фолловерами, а їх у неї понад 15 тисяч, тим, що відбувається у її житті і тим, що думає. Вчора, наприклад, Наталя здивувала всіх не фотографіями гарного стрункого тіла, а показавши миле фото у компанії своїх батьків. 

Цю світлину дівчина опублікувала, аби ще раз привітати з днем народження свого рідного тата. Публікацію Наталя Горова доповнила короткими рядками-спогадами про стосунки з батьком: 

«Таточко мій! Я вітаю тебе з днем народження! 
Ти неймовірно веселий, життєрадісний, чудний, найкращий! Дякую, що ти є!
Пам‘ятаю, як ми катались на машині з тобою, коли я була маленька.
Пам‘ятаю, як ми вічно купували свіжий хліб дорогою з садочка.
Пам’ятаю, як ти кожного дня дзвонив мені декілька разів на день і ми говорили.
Пам’ятаю, як ти вчив мене їздити на машині, мені так страшно було, але ти заспокоював.
Пам’ятаю, як знімалась в кліпах з тобою.
Стільки всього, а ти завжди поруч♥️
Люблю!!! Мій татуюваний тато!»

Фолловери оцінили фото і щирість Наталі, а також приєдналися до привітань у коментарях.

У профілі юної красуні можна знайти багато світлин з молодшим братом — спільним сином Ірини Горової та Потапа. 

У дівчини є також домашній улюбленець — справжній друг — песик на кличку Жора. Його можна назвати справжньою зіркою її Інстаграму.

Часто на фотографіях у компанії Наталі Горової можна побачити нову зірку продюсерського центру Олексія Потапенка та Ірини Горової — Мішель Андраде. Наталя публікує фото з юною співачкою не лише з якихось офіційних подій, більшість з них — з якихось прогулянок, спільного відпочинку, тож можна сміливо припустити, що дівчата-однолітки — подруги.

Популярне: Меган Маркл поки, що не може народити принцу Гаррі спадкоємця. Дізнайтеся причину

Є у молодшої Горової коханий хлопець. Стосунки у них досить серйозні і тривають уже понад три роки, а річницю закохані відзначають 24 березня, а почались вони у 2015 році, зважаючи на відповідний допис на сторінці Наталі.

Хлопця красуні звуть Денис і познайомились вони в університеті. До речі, Наталя деколи ділиться досить інтимними світлинами — у профілі є навіть фото з ліжка.

З профілю юної красуні можна зробити висновок, що живе добре, за що має подякувати своїм батькам.