Новини про зірок
Подобається

«Своє особисте — тримає у цілковитій таємниці»: Як живе та чим займається «українська Джолі», Таня Воржева

25/05/2018     Автор: Яна Романська
«Своє особисте — тримає у цілковитій таємниці»: Як живе та чим займається «українська Джолі», Таня Воржева

Тетяна Воржева – одна з найкрасивіших вітчизняних співачок. Вперше про цю талановиту дівчину ми дізналися ще у 2009 році, коли вона стала учасницею третього сезону української «Фабрики зірок», яку продюсував Костянтин Меладзе, передає Корупція.Стар

Тоді дівчині не вдалося досягнути якихось успіхів у шоу, але від співочої кар’єри Таня не відмовилась, а всі українці запам’ятали її як «українську Анджеліну Джолі». Така зовнішність, на думку заздрісників, єдине, чим Воржева може завойовувати публіку. Та, мабуть, вони забули про те, що у дівчини ще й неабиякий талант.

Сама ж красуня від такого звання «української Джолі» відмовляється, каже, що американську акторку вона схожа лише трішки і лише зовні, а от характером і поведінкою вони абсолютно різні, тож порівнювати їх як особистостей – не слід.

У 2014 році Таня потрапила до складу популярного дівочого колективу «Реал О», там вона співала аж до 2017, поки не вирішила врешті розпочати сольну кар’єру.

Зараз її знають під ім’ям VORZHEVA. Дівчина вже встигла випустити свій перший сольний альбом під назвою "Вільна". До речі, у роботі над ним «українській Джолі» допомагли такі популярні артисти, як Влад Дарвін та Артем Пивоваров.

Про цей альбом, Таня говорить так:

«"Вільна" — це історії про кохання і внутрішньої свободи жінки. Я налаштовувалася перед початком запису пісень: медитувала, відключала его і співала серцем. Мені давно хотілося піднести Україні такий подарунок, підтримку, адже нам всім не вистачає любові і дбайливого ставлення один до одного. Ця музика народилася щиро»

Біля Воржевої завжди «крутиться» багато солідних та заможних чоловіків, але про будь-які свої романтичні стосунки зірка мовчить. До речі, у 2010 році один з найпопулярніших українських чоловічих журналів визнав красуню найсексуальнішою жінкою країни.

Популярне: Меган Маркл поки, що не може народити принцу Гаррі спадкоємця. Дізнайтеся причину

Можливо, колись Таня все ж розповість відверто про своє особисте життя, але поки – вперто тримає язик за зубами. Що ж, це її право, а нам залишається лише чекати.