Новини про зірок
Подобається

Проста дівчина чи справжня герцогиня? Як зараз живе Надія Воронцова, екс-учасниця «Холостяка»

25/05/2018     Автор: Катерина Гук
Проста дівчина чи справжня герцогиня? Як зараз живе Надія Воронцова, екс-учасниця «Холостяка»

Вже сьогодні буде розкрита інтрига восьмого сезону шоу "Холостяка" і глядачі нарешті дізнаються, кому Рожден Анусі зробить пропозицію руки і серця, передає Корупція.Стар

Та сьогодні редакції Корупція.Стар хотілося б розповісти вам про учасниць першого сезону проекту "Холостяк", дивовижну дівчину Надію Воронцову. Цікаво, де ж зараз пропадає харизматична екс-холостячка?

Поява цієї дівчини у першому сезоні "Холостяка" підігріла цікавість глядачів ще дуще. Впевнена у собі, трішки нагла з аристократичними манерами Надія Воронцова відразу дала зрозуміти, що без перемоги вона зі шоу ні ногою.

Красуня Надя стверджувала, що вона справжня герцогиня, і довести це вирішила, покликавши в гості холостяка Максима Чмерковського в орендований, як стверджували багато хто з заздрісників, особняк. Панські замашки Надії часто зворушували холостяка і дуже злили інших претенденток на його серце. Тому Надію не злюбили багато учасниць.

Дізнавшись, що троянда в один із вечорів їй не дісталася, Воронцова влаштувала справжній скандал за всіма правилами дворянських "розборок".

Довго ще не вщухали розмови навколо її персони, і це зіграло на руку самій винуватиці.

Після проекту на Надію посипалися пропозиції від фотосесій в популярних журналах до ролі ведучої в різних шоу. Та Надія почала кар'єру на вже рідному телеканалі в якості журналіста світських хронік. Також, еротичні фото Воронцової помітили в одній дуже відвертій фотосесії для популярного журналу Maxim. Однак стати другою Катею Осадчою їй не вдалося, і Надя тихо зникла з радарів телебачення.

Популярне: Меган Маркл поки, що не може народити принцу Гаррі спадкоємця. Дізнайтеся причину

Чим зараз займається спадкова дворянка Надя, незрозуміло. Профіль довговолосої блондинки в Instagram закритий, а в Facebook значиться, що уродженка Чернівців живе в Утрехті — місті в центрі Нідерландів. Хто знає, може, Надя зустріла свого принца за кордоном і поїхала до нього на Батьківщину.