Новини про зірок
Подобається

«Хотілося б піти в політику,але…»: Сергій Притула відверто розповів про свої амбіції

25/05/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Хотілося б піти в політику,але…»: Сергій Притула відверто розповів про свої амбіції

Сергій Притула розповів, що хотів би опинитися в політиці, передає Корупція.Стар

У своєму інтерв'ю популярний український телеведучий зізнався, що іноді дійсно виникають думки піти в політику і щось змінити. Але зупиняє Притулу те, що хоч цією сферою життя він захоплюється досить давно, але ніколи сам управлінцем не був.

Популярне: "І мене не хвилює, що відбувається у неї в житті": Кумир мільйонів 20 років не спілкується з єдиною донькою

"Звичайно, як у кожної людини, у мене теж бувають посиденьки на кухні з колегами або кумами, де я можу грюкнути по столу -" ось як би я, то зробив би ось так от ", — каже ведучий.

Притула додає, що поки відмовитися від життя артиста і проміняти її на політіческеую діяльність не готовий. Поки у нього є своє творіння — "Вар'яти шоу", йому є заради чого старатися. Зоряному колективу вже виповнилося 8 років.

Крім цього Притула і так бере участь в житті України, він — волонтер і щомісяця організовує поїздки до хлопців на фронт, збирає кошти на необхідне обладнання або речі.

На сьогоднішній день я корисніший на тих ділянках, де я працюю. Я дуже щасливий своєю роботою, мені подобається моя "новоканальським" сім'я, моє дітище "Вар'яти шоу", з якими ми зараз 8 років святкуємо. Мені подобається допомагати хлопцям на фронті ".