Новини про зірок
Подобається

Музикант у четвертому поколінні: Вся правда про особисте і творче життя фіналіста «Голосу» Владислава Каращука

24/05/2018     Автор: Катерина Гук
Музикант у четвертому поколінні: Вся правда про особисте і творче життя фіналіста «Голосу» Владислава Каращука

"А час біжить, не спинює галоп", так і в світі шоу-бізнесу з'являються нові імена та тенденції в музиці. Українська естрада активно розвивається, а сприяє цьому чимала кількість нових, молодих і харизматичних виконавців. Популярне шоу "Голос країни" зробило великий внесок у вітчизняну естраду, адже це найбільша музична площадка України.

Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про молодого виконавця Владислава Каращука. Його зірковий шлях сміливо можна порівняти з важкою працею, адже цей юнак йшов до своєї мети довгі роки

Владислав музикант в четвертому поколінні. Батько хлопця кларнетист, мама і бабуся піаністки, а дід був наймолодшим директором інституту ім. Глієра, тому і не дивно, що музичний світ настільки сильно манив хлопця. Ще з дитинства Каращук пробував писати пісні й музику до них. Натхнений творчою працею він зважився на надзвичайно важливий крок у своєму житті, участь у шоу "Голос країни". Тоді Владислав і не мріяв дійти до фіналу, та йому це вдалося, проте перемогу хлопець не здобув.

"Участь в "Голосі країни" це і досвід, і знання, і знайомства, і атмосфера, і божевільне задоволення від процесу роботи. Ніде більше не зустрінеш такої кількості професійних музикантів, як тут. На проекті у мене склалися теплі й дружні відносини з командою, ми й по сьогоднішній день підтримуємо один одного"- тепло згадує співак.

Влітку 2017 року вийшов перший відеокліп LAUD (сценічне ім'я хлопця) на пісню "У цю ніч", а 12 грудня світ побачив другий сингл і кліп "Не залишай".

Популярне: "Саме він “приземлив” її мрії однією фразою": Подивіться на чоловіка-красеня, з яким живе Неля Шовкопляс

Зараз Владислав Кращук один з найперспективніших музикантів, чия кар'єра тільки починається. Що стосується особистого життя то Влад молодий і на даний момент його цікавить більше творча кар'єра. Коханої дівчини поки що немає, однак цілком можливо і те, що Владислав не афішує її ім'я.

Зазначимо, що виконавиць також брав участь у національному відборі на "Євробачення 2018", а саме зараз готує дебютний альбом, реліз якого запланований на другу половину 2018 року.