Новини про зірок
Подобається

«Ви дійсно вважаєте себе Богинею?»: Шанувальники розкритикували Фреймут в лемківському одязі

23/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Ви дійсно вважаєте себе Богинею?»: Шанувальники розкритикували Фреймут в лемківському одязі

Скандальну телеведучу розкритикували шанувальники.

Днями Ольга Фреймут поділилася своїм знімком в національному одязі, який не вподобали її шанувальники. Милий підпис до фото: «Українське вбрання, як і мова, — це солідарність народу. Якщо не вберегти: втратимо націю. Фото проекту «Щирі. Спадщина». Лемківський стрій 19 століття. Автентичне вбрання», — не зупинив підписників  і вони почали активно критикувати образ Ольги, передає Корупція.Стар

«Якщо нацiя складається з таких нарваних пихатих гнилюкiв, як Ви, Оля,- тодi для чого така нацiя», «Нарешті не реклама доньки», «Це хіба українське вбрання?», «Пані Фреймут, бачу вашу світлину і розумію, що дійсно ви вважаєте себе Богинею!», — пишуть обурені підписними.

Але Фреймут не з тих людей, яких зупиняє чужа думка, саме тому вона додала ще одне фото і написала: «Ви так відреагували емоційно на мою появу у лемківському вбранні 19 століття, що я вирішила показати ще одну світлину».

Популярне: "Саме він “приземлив” її мрії однією фразою": Подивіться на чоловіка-красеня, з яким живе Неля Шовкопляс

Але знову знайшлись критики: «Нафарбовані нігті, Оля , тут недоречні», «Оля, а ви знову вагітні?», «Манікюр та педікюр в червоних тонах не до такого образу».

Нагадаємо, що нещодавно старша донька Злата випустила підліткову колекцію одягу, із зовсім не дитячими цінами.