Без категорії
Подобається

«Тоді й почалися напади тривоги»: Відома актриса розповіла про психічну хворобу

23/05/2018     Автор: Яна Романська
«Тоді й почалися напади тривоги»: Відома актриса розповіла про психічну хворобу

Голлівудська актриса, зірка улюбленого серіалу мільйонів глядачів по всьому світу «Всі жінки відьми», Аліса Мілано зробила відверте зізнання, передає Корупція.Стар

Зараз Мілано виховує двох дітей: 6-річного сина Майло та 3-річну донечку Елізабеллу. До речі, перша вагітність у зірки буда у 2009, але, на жаль, тоді вона втратила дитину і довго не могла оговтатись.

За словами Аліси, після важких пологів у неї в голові засіла думка про те, зо вона погана мати. Днями, вона відверто заявила, що страждала психічним захворюванням, яке викликала післяродова депресія.

"Коли я була вагітна Майло, все було чудово. У мене не було токсикозу і я ходила на йогу для вагітних за розкладом. Тоді я твердо вирішила, що пологи пройдуть максимально природно — без знеболюючих і кесарева, але я помилялася"

На останніх термінах почались проблеми, тож народити самотужки зірці не дозволили.

Популярне: "В кожного була своя сім'я, але…": Як живуть і що приховують Марічка Падалко з нардепом Соболєвим

"Весь процес тривав 18 годин. Після пологів я думала, що я погана мати і не виконала свій обов'язок. Саме тоді й почалися напади тривоги. Після невеликого декретної відпустки, я була змушена працювати на знімальному майданчику по 16 годин. Тоді розлад досягло свого максимуму ", — згадує Аліса.