Новини про зірок
Подобається

«Мій раптовий, єдиний і найдорожчий»: Тільки погляньте на чоловіка переможниці «Зважених і щасливих» Юлії Фоміної

23/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Мій раптовий, єдиний і найдорожчий»: Тільки погляньте на чоловіка переможниці «Зважених і щасливих» Юлії Фоміної

Як би життя нами не крутило, люди мають право на щастя, та інколи без бою і праці над собою його не здобути. От і учасники популярного шоу "Зважені і щасливі" демонструють нам феноменальну волю і прагнення перебороти самих себе і стати кращими.

Сьогодні ми б хотіли вам розповісти про вольову і харизматичну одеситку Юлію Фоміну, що змогла довести не лише собі, але й всім оточуючим, що вона варта кохання і щастя у цьому жорстокому світі, передає Корупція.Стар

Незважаючи на те, що Юлю недолюблювали інші учасники проекту "Зважені і щасливі", абсолютно всі сказали, що вона гідна перемоги. На шоу дівчину привів відчай, вона зі слізьми на очах дивилася на себе в дзеркало. Її зневажав власний чоловік, стосунки погіршувалися, а зарадити цій ситуації дівчина просто не могла. Зайва вага стала перепоною не лише у відносинах з коханим, Юля не могла завагітніти. Саме через це вона зважилася на такий кардинальний крок.

Вона запям'яталася глядачам неймовірною працездатністю і силою волі, саме це допомогло їй гордо і впевнено пройти весь шлях і стати переможцем. Початкова вага Юлі була більше ніж сто кілограм і їй вдалося скинути понад 50% власної ваги. Сьогодні жінка важить 65 кг і їй вдається зберігати цю вагу. Навіть більше того, зараз екс-учасниця допомагає дівчатам і жінкам привести себе у форму і вчить як правильно харчуватися і які вправи виконувати, щоб завжди бути у формі.

В особистому житті дівчини також відбулися  кардинальні зміни. Після проекту дівчина розлучилася з чоловіком, заради якого худла, і вийшла заміж за колишнього однокласника Владислава Науменка. Як зізнається Юля, вона ніколи не могла подумати, що її щастя так близько, адже Владислава вона знає все своє життя. Ніхто б із їхніх спільних знайомих, кілька років тому не міг собі навіть уявити, що між цими двома спалахнуть такі глибокі почуття. І як наслідок — закохані побрались.

Із хорошими новинами сімейство Науменко не забарилося, у пари народилася така довгоочікувана донечка Мирослава. Заклопотані батьки не можуть натішитись своїм маленьким чудом. Мирославі вже минув рочок, але Юля не спішила показувати обличчя донечки. Лише перед Новим роком шанувальники змогли оцінити на кого більше схожа Мирослава. І всі як один написали, що це "Татова доця".

Популярне: "Саме він “приземлив” її мрії однією фразою": Подивіться на чоловіка-красеня, з яким живе Неля Шовкопляс

Зараз Юля Фоміна не дозволяє собі зайвого і слідкує за своєю фігурою. Навіть на спільному відпочинку з чоловіком жінка тримає себе в формі і рахує калорії. Корисними порадами вона ділиться зі своїми підписниками, з якими не розлучається ні на день.

А також шанувальники не можуть натішитися її сімейним щастям. Нещодавно у її коханого чоловіка Юлі, Владислава було день народження.

"Мій раптовий, єдиний і найдорожчий чоловік, з Днем Народження! Я посміхаюся, коли прокидаюся і бачу тебе, я засинаю тільки коли ти поруч. Науменко, я буду любити і вітати тебе з кожним твоїм Днем Народження, поки ми будемо дихати", — саме такими ніжними словами Юлія привітала свого коханого.

До слова, останнім часом свого чоловіка і донечку Юлія показує постійно і не може натішитись своїм щастям. І не дивно, адже усього, що в неї зараз є вона досягнула важкою працею.