«Від сексапільної брюнетки до стильної блондинки»: Даша Астаф’єва раптово змінила імідж

22/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Від сексапільної брюнетки до стильної блондинки»: Даша Астаф’єва раптово змінила імідж

Всі знають групу NIKITA і, звичайно, її солістку Дашу Астаф’єву. Декілька років тому їх пісні грали у всіх магазинах та кафе, кліпи один за одним показували на музичних каналах. Три сексуальних брюнетки мали свій незвичайний стиль і цим захоплювали публіку, передає Корупція.Стар

Проте, з часом все забувається. А ми знаємо, що нове – це давно забуте старе. Саме тому Даша вирішила свіжим бризом знову повернутись на сторінки глянців. Для цього молода співачка обрала шлях кардинальної зміни іміджу.

Всі ці роки фанати знали Астаф’єву як гарну і талановиту брюнетку. Що ж, наразі залишилась тільки талановита дівчина. Так як співачка вирішила стати блондинкою.

Про це фанати дізнались із фотосесії знаменитої моделі. Деякі яскраві фото Даша Астаф’єва опублікувала на платформі Instagram. Там вона позує без нижньої білизни у піджаку з прозорими рукавами. Фотосесія одразу стала відомою. І звичайно, фанати і публіка поділились на дві групи. Одні плескали, стоячи, стилісту співачки і раділи, що їй дуже личить новий образ блондинки. Інші ж навпаки вважають, що це була помилка, і що молодій моделі краще буде брюнеткою. Проте, скільки людей, стільки і думок. Головне, щоб сама співачка була задоволена такими кардинальними змінами у своєму житті.

Популярне:  “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

Мало хто сприймає щось нове і незвичайне, як позитивні зміни у житті. Можливо, саме така ситуація склалась у фанатів Астаф’євої. З часом незадоволена половина публіки звикне до нового образу співачки. Проте, сама модель вже повністю вжилась у свій новий образ та із задоволення позує для фотографів. На скільки Даші сподобався новий образ, і чи залишиться вона блондинкою надовго, — невідомо. Можливо, з часом співачці знову захочеться змін, захочеться здивувати і порадувати фанатів оновленням. І тоді ми побачимо її вже у зовсім іншому образі.

 

By @backstage_photographer ❤️

Публикация от Дария Астафьева (@da_astafieva)