Новини про зірок
Подобається

В окулярах і без макіяжу: Бужинська показала сімейні фото з синочком та чоловіком

22/05/2018     Автор: Катерина Гук
В окулярах і без макіяжу: Бужинська показала сімейні фото з синочком та чоловіком

Ми звикли бачити Катерину Бужинську, так би мовити, «при параді». Це жінка, яка завжди слідкує за собою і у будь-яких ситуаціях вона завжди має манікюр, зачіску і макіяж, передає Корупція.Стар

Тому для користувачів Інтернету було незвичайно і дивно бачити її на фото без макіяжу. Такі фото з’явились у мережі, а точніше на її сторінці в Instagram, зовсім недавно. На них представлена артистка зі своїм маленьким сином та чоловіком на відпочинку у горах.
 
Можливо, саме через те, що це сімейний відпочинок, артистка вирішила відійти від свого звичайного образу і повністю насолодитись собою і сім’єю, не переймаючись через зовнішній вигляд.

Раніше побачити співачку без макіяжу було дуже важко. В її адресу сипалось багато неприємних слів і коментарів, так як люди не розуміли, як може впевнена у собі і успішна жінка боятись вийти без макіяжу. Навіть перед тим як народжувати, Катя була з манікюром і мейкапом, коментуючи це тим, що у такий важливий момент свого життя потрібно бути на висоті.

Популярне:  “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

Співачка багато часу витратила на те, щоб привести себе у форму після вагітності. Вона інтенсивно займалась у тренажерному залі, і результат не змусив себе чекати. Можливо, гарний зовнішній вигляд її тіла дозволив артистці відійти від своїх звичайних правил, і бути впевненою у собі без макіяжу.


Проте, мало хто з цим погоджується. Так як частіше всього Бужинська все ж з’являється на публіці з макіяжем. І складається таке враження, що чим його більше, тим впевненіше співачка себе відчуває. Знову ж таки, не відомо, чим вона керується при виборі такого образу. Адже зараз більшість відомих людей намагаються слідувати трендам, тобто, вони ведуть здоровий образ життя і вживають мінімум косметики. Або, як ще це називається, природній макіяж. Бути розмальованим різними кольорами давно вже увійшло в минуле. Тому, можливо, Бужинська все ж намагається зробити перші кроки до свого нового образу.