Новини про зірок
Подобається

«Щастя прийшло звідки не чекали»: Як склалася доля учасниці «Холостяка», Яни Станішевської і з ким вона зараз

22/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Щастя прийшло звідки не чекали»: Як склалася доля учасниці «Холостяка», Яни Станішевської і з ким вона зараз

Скільки б доля не ламала наші плани на майбутнє, та серце вірить в чудеса. Та й насправді вони відбуваються саме у той момент, коли ми їх не чекаємо.

Романтичне шоу "Холостяк" підходить до свого завершення і цього тижня стане відомо ім'я щасливиці, яка буде з Рожденом Анусі. Та як зараз живуть й чим займаються екс-учасниці популярного шоу вам розповість редакція Корупція.Стар.

Сьогодні нам хотілося б згадати одну з найяскравіших і найхаризматичніших учасниць реаліті Яну Станішевську.  Дівчина стала фіналісткою "Холостяка 3" та здобути перемогу дівчині так і не вдалося. А про трагічну історію Яни глядачі дізналися вже після фіналу.

Під час пост-шоу «Як вийти заміж» стали відомі нові подробиці про життя і стосунки героїв шоу «Холостяк-3». Неочікувано  для всіх підтвердилася інформація про те, що Яна Станішевська завагітніла від Андрія Іскорнева. Це стало шоком не тільки для неї і холостяка, але і для Анюти Козир, яка на той момент була в серйозних романтичних стосунках з головним героєм шоу.

«Ми листувалися, бачилися. У нас були для цього причини. Яна не була випадковою дівчиною на проекті. У нас були почуття один до одного … — поділився в студії Андрій Іскорнев. І з дозволу Яни розповів про те, що сталося в цей період. — Яна завагітніла. Про це стало відомо через два тижні після закінчення проекту. Це стало офіційною причиною, чому не склалися стосунки з Анею … »

Андрій Іскорнев був трохи шокований новиною про вагітність Яни, але і водночас дуже радий: адже він вже дуже давно мріяв про дитину. На жаль, доля розпорядилася інакше …

Під час пост-шоу Яна виглядала зовсім по-іншому, її очі змінилися, вони вже по-новому дивилися на світ. В глибині душі дівчина відчувала, що з Андрієм у неї нічого не складеться. Як би важко не було дівчині, вона навчилася жити і бути щасливою.

Популярне:  Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

А знайшла вона коханого в зовсім несподіваній людині. Станішевська вийшла заміж за свого однокласника Віктора Нобіуза. Пара розписалася в одному з київських загсів, а вже навесні у 2014 році зіграли красиву виїзну весільну церемонію в колі друзів і рідних. У пари ще немає спільних дітей, проте і Яна і Віктор мріють про щасливе батьківство. Зараз Станішевська називає своїм сином маленького похресника Дмитра, що з'явився на світ минулого року.

Також пара любить подорожувати і веде активний спосіб життя. Яна досить популярна у мережі Інстаграм, у дівчини більш як 60 тисяч підписників. Станішевська веде свій кулінарний блог і дає майстер-класи.