«Після пологів розцвітає не лише жінка»: Джамала потішила своїх шанувальників пікантним фото

22/05/2018     Автор: Катерина Гук
«Після пологів розцвітає не лише жінка»: Джамала потішила своїх шанувальників пікантним фото

Переможниця Євробачення Джамала вразила шанувальників своїм гарячим декольте.

«Солодких снів»,- побажала Джамала своїм фоловерам і додала пікантне фото. На знімку українська співачка одягнена в неймовірну зелену сукню з відвертим декольте, передає Корупція.Стар

Після народження дитини, Джамала не соромиться свого тіла, а навпаки показує свій бюст та струнку фігуру.

На попередньому фото співачка додала свій жартівливий коментар щодо плаття: « У мене сукня звичайно не GIVENCHY, але також дуже до вподоби мені». 

«Після родів розцвітає не лише жінка, але й її груди. Чудове фото», «Джамала, ви як завжди прекрасна», «Сукня розкішна», «Як завжди оригінальна та не схожа на всіх», — шанувальники Джамали з радістю пишуть хороші коментарі і пишаються мужністю Джамали, яка до останнього брала участь в «Голосі країни», незважаючи на вагітність.

Популярне:  “Ми з DZIDZIO стали батьками": Ольга Цибульська та Дзідзьо показали зворушливе фото з новонародженим малюком 

У березні в Джамали та її чоловіка кримського татарина Сеїт-Бекіра Сулейманова народився прекрасний хлопчик Емір-Рахман. Зараз співачка бере активну участь у різноманітних телешоу, записує пісні та тішить шанувальників чудовими фотографіями в Мережі.
 

 

Good good night ??

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)