Новини про зірок
Подобається

Олега Винника в образі принца розкритикували в новому кліпі

22/05/2018     Автор: Яна Романська
Олега Винника в образі принца розкритикували в новому кліпі

Відомий український співак Олег Винник продовжує набирати популярності серед публіки, а особливо серед жіночої аудиторії. Жінки тисячами відвідують його концерти і знають усі пісні напам’ять, передає Корупція.Стар

Тому не дивно, що співак, аби не втрачати своєї популярності і прихильності повинен тримати відповідну планку і кожного разу викладатись на всю. Винник часто постає у своїх кліпах як джентльмен і чоловік, який щиро кохає свою обраницю. Також моментами проскакує його образ рок-музиканта, непокірного і небезпечного.

У своєму новому кліпі співак вирішив дотримуватись попередніх традицій. Цього разу він представив себе не тільки рок-музикантом, але й принцом. Пісня вийшла спокійною і ніжною. Сам кліп містив вирізки з мультфільму. Очевидно, Винник вирішив розширити коло своєї публіки. Головним образом у відео, звичайно, був сам співак. Його показали як закоханого аристократа, і підібрали відповідний костюм та зачіску.

Проте, не всі фанати оцінили такий підхід. Думки публіки поділились. Більшість вважає, що співак трохи перебільшує з такими образами, іншим ж навпаки все подобається.

Популярне: "В кожного була своя сім'я, але…": Як живуть і що приховують Марічка Падалко з нардепом Соболєвим

Дивлячись на коментарі і ставлення до Винника більшості людей, можна сказати, що артист робить такі кліпи навмисно, маючи на меті бути у центрі уваги. А от якої уваги – це вже не важливо. Так як, не беручи до уваги жінок у віці, які складають основну його публіку, більшість людей негативно відносяться до співака і відкрито висміюють його образи і манеру співати. Тим не менше, критика також є увагою. Можливо, саме цього і чекає Олег Винник. Адже поки про тебе говорять – ти популярний. Його також часто висміюють у комедійних шоу. Проте, сам співак ніяк не це не коментує. Більше того, він продовжує творити у такому стилі. А це означає, що він націлений лише на популярність, не дивлячись на те, як його сприйматиме більшість людей.